dinnershow eindhoven

Ketelhuis restaurant bar cocktails events Strijp S, Eindhoven.
Hier bereiden we je diner op open vuur. De gerechten op de kaart zijn per tafel te bestellen, om te proeven en te delen! We zijn open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Ketelhuisplein 1 5617 AE Eindhoven." Strijp S, Eindhoven.
Dinnershow op een Prachtige Exclusieve Accommodatie.
Locaties in bezit van Dinnershow Organisatie La Casserole kunnen het decor vormen van uw avondje uit. Gaat u voor een romantische setting, adviseren wij u graag Kasteel Henkenshage te Sint Oedenrode. Maar voor industriële, doch warme uitstraling bent u aan het juiste adres bij het Ketelhuis te Eindhoven.
Themafeesten en dinnershows t Tunneke.
Bekijk de agenda. Vanaf 2 personen kunt u aanschuiven bij onze themafeesten en dinnershows. Bekijk de agenda. Voor grote groepen en bedrijven is het mogelijk om één van onze locaties geheel te reserveren voor een feest met uw eigen gezelschap.
Magic Dinner show Een magisch uitje ideaal voor groepen Uitjes en Eten.
Laat je meeslepen in de wereld van magie en maak dit van dichtbij mee. Deze vorm van goochelen is erg interactief en iedereen wordt ook daadwerkelijk bij het optreden betrokken. Je maakt dus direct onderdeel uit van deze daverende show.
Hotel Parkzicht Brouwhotel Parkzicht.
Geniet van het heerlijke weer op ons mooie terras midden in Veendam! Uiteraard kunnen wij u in het hotel overal voorzien van WiFi. Doe een impressie op in onze. Wil je graag een nog beter beeld krijgen van ons prachtige hotel?
Dinner in Motion Hét meest bijzondere restaurant van Nederland!
Eten was lekker! Arianne Groen Facebook recensie. Wil je als eerste op de hoogte zijn van specials en andere acties. Laat dan je emailadres achter. Tel: 31085 303 86 94. info at dinnerinmotion.nl. Piazza 64/ 2e verdieping. 5611 AE EINDHOVEN.
De dreamfactory dinnershow, ShowTown TeamUitstapje voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of Uitje door heel Nederland!
Werkelijk een muzikale droomreis. Uniek bij de Dreamfactory Dinnershow is dat u zelf ook een dansje kunt wagen, want de Dreamfactory Dinnershow heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer! De Dreamfactory dinnershow biedt u een heerlijk diner en topentertainment.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.

Contacteer ons

Zoeken naar dinnershow eindhoven