dinnershow limburg

Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
Dinnershow.
Let us entertain you tijdens een dinnershow vol glamour en spektakel. Wil je jouw diner met glamour omgeven, kies dan voor is een dinnershow en laat je tijdens het heerlijke diner vermaken met 100 procent amusement. Laat je gezelschap verrassen door een magic dinnershow of kies voor een theaterdiner.
Themafeesten en dinnershows t Tunneke.
Bekijk de agenda. Vanaf 2 personen kunt u aanschuiven bij onze themafeesten en dinnershows. Bekijk de agenda. Voor grote groepen en bedrijven is het mogelijk om één van onze locaties geheel te reserveren voor een feest met uw eigen gezelschap.
Borrelcruise Magical Dinnershow, van Maasticht Excursies.
Vanaf het water is de stad Maastricht nog mooier! 18.00 21.00 Magical Dinnershow. Na het drinken van een drankje aan boord gaat u weer aan land en schuift u aan tafel in een uitstekend Maastrichts restaurant. Hier geniet u een perfect 3-gangen diner. Maastricht Excursies kent de bekendste artiesten van Limburg en speciaal voor deze avond hebben we iemand voor u geëngageerd die zich tovenaar noemt.
Hotel Asteria Venray Dinnershows.
Dinnershow inclusief viergangen diner van de beste seizoensproducten en drankjes Binnenlands gedistilleerd. Een geweldig avondje uit voor iedereen! Kom ook naar Limburg! Op zaterdagavond beleeft u een informele avond waarbij een gevarieerde show wordt afgewisseld met een viergangen diner uit de Limburgse keuken.
Hotel Asteria Venray Arrangement Dinnershow.
Saturday Night Spectacle. Inhoud van arrangement.: Dinnershow inclusief viergangen diner en drankjes. Een geweldig avondje uit voor iedereen! Kom ook naar Limburg! Op zaterdagavond beleeft u een informele avond waarbij een gevarieerde show wordt afgewisseld met een vier-gangen diner uit de Limburgse keuken.
Dinnershow in Zaal Zeven: Diner en Show, ideaal voor uw bedrijfsuitje.
De prijs bij twee overnachtingen is 16250, per persoon. De Dinnershow is een geweldige avond uit en daarmee ook perfect geschikt voor een fantastische avond met uw collegas of personeel. De Dinnershow is een perfecte gelegenheid voor een bedrijfsuitje of personeelsuitje.
Dinnershow.
Culinaire en muzikale dinnershow. Onbeperkt drinken binnenlands gedistilleerd. Optioneel te combineren met een overnachting. Telefonisch reserveren, bel: 0478-511466. Reserveren Meer info. Hotel Restaurant Asteria. Eten en drinken in Venray. Eten en drinken Overnachten. Hotel Restaurant Asteria. Hotel Restaurant Asteria. Hotel Restaurant Asteria. Café Restaurant t Pelgrimshuis. Café Restaurant t Pelgrimshuis. Hotel Restaurant Eurotel. Café De Klokkenluider. Hotel Brasserie De Zwaan. Wijn Bistrobar Samen. Hotel / BB. Camping De Oude Barrier. Hotel / BB. De Witte Hoeve. Hotel / BB. Hotel Restaurant Eurotel. Hotel / BB. Hotel Brasserie De Zwaan. Groepsverblijf De Jonkhof. Hotel / BB. Hotel / BB. Hotel Café Hulsman. Landal De Vers. Landal De Vers. Hotel / BB. Kunst en cultuur. Dorpen / Steden. Eten en drinken. Kunst en cultuur. etappe Lange Afstand Wandelpad LAW. Fietsen en wandelen. Kunst en cultuur. Over Liefde voor Limburg.

Contacteer ons

Zoeken naar dinnershow limburg