dinnershow studio 21

Catering voor dinnershow Pandora in Studio 21 Oseven.
In Hilversum, het hart van Neerlands showbusiness en televisie-industrie, vind je een venue waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21. Bijzonder aan Studio 21 zijn de haast eindeloze mogelijkheden: 50 gasten, 5.000 gasten, een dinnershow, een personeelsfeest.
Dinnershow Pandora Bookx.nl.
Beleef Dinnershow Pandora en geniet van een 3 of 4-gangendiner inclusief drankjes. Geniet hierna van de spetterende afterparty waarbij een DJ en de cast feestelijke nummers ten gehore zullen brengen! Beleef deze avond met vrienden, familie, collegas of zakelijke relaties.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
Dinnershow Pandora van RTL naar eventcateraar Oseven Meierijstad.
Met ingang van 1 juli 2018 draagt RTL de organisatie van de Dinnershow Pandora over aan Oseven, happening and food. De Amsterdamse eventcateraar zal de show continueren en neemt de exploitatie over van Studio 21, de thuisbasis van de dinnershow.
Studio 21 dinnershow Pandora Hilversum 2018 ALLES wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Studio 21 dinnershow Pandora. Alle dingen om te doen in Hilversum. Activiteiten in de omgeving van Studio 21 dinnershow Pandora. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Contacteer ons

Resultaten voor dinnershow studio 21