theater dinnershow

Dinnershows De Avenue.
Christmas Circus Dinnershow. 22 december 2018. The Sound of Xmas Dinnershow. 23 december 2018. Christmas Circus Dinnershow. 24 december 2018. The Sound of Xmas Dinnershow. 25 december 2018. Christmas Circus Dinnershow. 26 december 2018. 29 december 2018. Theater te huur.
Dinnershow tips.
Of u nu een verjaardag of jubileum wilt vieren, een bedrijfsuitje heeft of gewoon zin heeft in een compleet verzorgd avondje uit, bij ons bent u aan het juiste adres. VANAF 4490, Dinnershow Groeten uit Holland in het theater in Breda.
HOME Dreamfactory Dinnershow in Culemborg.
U kunt zelf ook een dansje wagen, want de Dinnershow Dreamfactory heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer! Onze dinnershow is gevarieerd! Er is ruimte voor een grap en een grol. Een close up goochelaar aan uw tafel en een hilarische buikspreker.
Dinnershow Enjoy.nl.
Zin in een avondje uit met z'n' tweetjes, familie of vrienden? Op zaterdag 19 januari 2019 kunt u een spectaculaire dinnershow beleven met de Tribute. Warm en Koud buffet. Vanaf 144, p.p.p.n. Dinnershow Groeten uit Holland in het theater in Breda.
Dinnershow Spektakel met muziek, zang en diner Brooklyn nights.
Het feest gaat door met een showspektakel in het Broadway Theater waar Nederlands grootste theater-LED-schermen zorgen voor een intense showervaring. De avond is pas afgelopen na de afterparty. Ontmoet hier de optredende artiesten, geniet nog na van een enerverende avond en blijf tot de Grand Final, die plaatsvindt rond middernacht. Een grootse afsluiting van de enige Dinner Experience in Nederland. De Dinnershow biedt ruime keuze aan mogelijkheden.
Unieke dinnershows in Nederland Theater op het Water.
Dinnershow Sterren aan de Maas. Shows op locatie. Paasdagen brunch rondvaart. Moederdag brunch rondvaart. 1e Pinksterdag brunch rondvaart. 2e Pinksterdag brunch rondvaart. Speciale thema vaarten. De Wereldhavendagen Rotterdam 2018. Sinterklaas en de kapotte tijdmachine. Night Fever Disco Show. GlamourShow met bingo op de Maas! De Havenkroeg Kwis! 14 februari Romantische Valentijnsdiner. 30 sepember: Blues Waves. 05-10: Oktoberfest Bootsfahrt. Oktoberfest Sterren aan de Maas. Kerstcruise op de Ameland. Adres en contact. Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337. Dinnershows op het water. Bent u op zoek naar een bijzonder avondje uit voor uw volgende feestelijke gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, kiezen voor één van onze dinnershows van Theater op het Water.
Dinnershow Fantastique.
Geniet van het verrassende Gala Diner in combinatie met een onvergetelijk, avondvullend showprogramma. Door het grote succes van de afgelopen jaren, nu alweer voor het 12de seizoen seizoen Dinnershow. Verwen ook uw personeel, medewerkers, partner, vrienden of familie met een compleet verzorgde avond uit. Hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht en videoprojecties en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.

Contacteer ons

Resultaten voor theater dinnershow