dinnershow amsterdam

Oseven neemt exploitatie Studio 21 over van RTL GreaterVenues.com.
Richard Jonker, general manager Oseven is blij met deze ontwikkeling: Met de focus op zowel happening als food past de exploitatie van de dinnershow helemaal binnen onze visie. Met enorme trots en toewijding zullen we het succesvolle concept van de dinnershow voorzetten en door ontwikkelen. Greater Amsterdam 5 bijzondere en feestelijke locaties voor het kerstdiner.
Bestel je tickets voor Villa Thalia Dinnershow Dinnershow Villa Thalia Tickets.
Volgt u of één van uw gasten een dieet of is er sprake van een voedselallergie? Laat het ons weten. Waar kent u de Villa Thalia Dinnershow van? Facebook, Google, vrienden, netwerk. Ja, ik ontvang graag updates over de Dinnershow.
Studio 21 Televisiestudio als unieke eventlocatie.
In Hilversum, het hart van de showbizz en de televisie-industrie, vind je een venue waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21. Bijzonder aan Studio 21 zijn de haast eindeloze mogelijkheden: 50 gasten, 5.000 gasten, een dinnershow, een personeelsfeest.
Dinnershow Dinnershows.
Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer Spectaculaire Dinnershow! Studios Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten. Informatie en Boek. Travestieten Show Diner leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam.
Pasta e Basta Italiaans Restaurant Amsterdam nabij Leidseplein en Rijksmuseum.
Alleen bij aankoop van een ticket profiteer je van 2 tot 6 oktober van 25% korting op ons Favorito menu. Het menu biedt de volledige Pasta e Basta experience! Inclusief crostini's, anti pasti, drie verschillende pasta's, een grand dessert en limoncello.
Theatershow.nl Show en spektakel maken uw avondje uit een tot een ware beleven.
In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, kunt u van een heerlijk avondje uit genieten in ons theaterrestaurant. Tijdens het 3 gangen menu van chef kok wordt u vermaakt met diverse Travestie-acts. Deze combinatie leidt vaak tot hilarische momenten! VANAF 75, Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer Spectaculaire Dinnershow!
Dinnershow Enjoy.nl.
Home Avondje uit Dinnershow Dinnershow. Geniet van entertainment, spektakel en een heerlijk diner tijdens een fantastische avond uit. Gegarandeerd anders dan anders! Op verschillende locaties in Nederland vindt u hier afwisselende dinnershows. Bekijk resultaten in. 25 x Dinnershow Enjoy! Sorteer op: Populair Prijs Waardering Nieuw. 1 2 3. Travestieten Show Diner leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam.
Horeca bijbaan in Amsterdam op een het terras, dinnershow of rondvaartboot.
Horeca bijbaan in Amsterdam op een het terras, dinnershow of rondvaartboot. Ben jij opzoek naar een leuke gevarieerde baan/bijbaan in de horeca waar je lekker veel uren kan maken en flexibel kan worden ingepland? Zin om te werken bij een spectaculaire dinnershow?

Contacteer ons

Resultaten voor dinnershow amsterdam