dinnershow amsterdam

Dinnershow tips.
Mis dit hilarische TOP avondje uit in Amsterdam niet! VANAF 8950, Kerst Dinnershow Dreamfactory Avondje uit vlakbij Utrecht. Rond de kersttijd, de periode van feest, gezelligheid en samenzijn, is Event Center Culemborg helemaal omgetoverd tot een Christmas Dream Factory. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de ultieme kerstbeleving. VANAF 8450, Mississippi Steamboat Night All-in dinnershow op het water.
Comedy Dinnershow elke zaterdag Tour uitje Amsterdam.
Dus bent toe aan iets bijzonders en wilt u zich is helemaal laten gaan dan zit u bij ons Comedy Diner helemaal goed! Prijs: 3500, p.p. Minimaal aantal personen: 1. Rondleiding Amsterdam is de website voor uw.: dinnershow amsterdam, COMEDY DINNER AMSTERDAM.
Dinnershow Amsterdam Enjoy.nl.
Home Amsterdam Avondje uit. Dinnershow in Amsterdam. Avondje uit tips. Een leue avond uit als familieuitje, groepsuitje of teamuitje. Bekijk resultaten in. 2 x Dinnershow in Amsterdam Enjoy! Sorteer op: Populair Prijs Waardering Nieuw. Travestieten Show Diner leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam.
Restaurant Paleis van de Weemoed in Amsterdam.
Over Paleis van de Weemoed. Het Paleis van de Weemoed is een ouderwets Theater Restaurant, vol nostalgie en romantiek, gelegen in het hartje van de Wallen Red Light District te Amsterdam. Een avondvullend programma met heerlijk entertainment. Een herontdekking van de prachtige theatrale liedjes uit het verleden, vertolkt door flamboyante artiesten in een nachtclubachtige sfeer. Een avond vol ongebreideld plezier, heerlijk eten, hartstochtelijke liefde, een lach en een traan. Het interieur is authentiek, art-deco stijl met spiegelwanden, rood pluche, sfeervol opgedekte tafels met kaarslicht incl. Een prachtige plek voor een onvergetelijke avond voor twee, maar ook voor het vieren van uw speciale gelegenheden feestje; bruiloft, receptie, personeelsfeesten, vrijgezellenfeestjes etc. Elke maandagavond COMEDY OF THE WALLen. Elke donderdag, vrijdag en zaterdagavond verzorgen wij in het Paleis van de Weemoed voor u een unieke DINNERSHOW waarvan de artistieke invulling wekelijks varieert.
Dinnershow Amsterdam Paleis van de Weemoed.
U kunt in het Paleis genieten van een unieke dinnershow. Met artiesten uit onze eigen stal, die bewezen hebben perfect aan te sluiten bij die speciale Paleissfeer. En dat betekent entertainment: muziek en theater, burlesque en vele andere muzikale uitstapjes.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
Hollandsche Avond Dinnershow in Amsterdam TB Events.
Vraag dan direct een offerte aan! Hollandsche Avond Dinnershow in Amsterdam. Hollandsche Avond Dinnershow. 0314-741741 Bel me terug. Amsterdam is de grootste stad en hoofdstad van Nederland. Amsterdam is echter geen residentie, aangezien de Staten-Generaal en de regering in Den Haag gevestigd zijn.
Dinnershow Amsterdam? De scherpste prijzen Mokum Events.
Wil je een spannendere dinnershow in Amsterdam? Dan raden we je de dinnershow Amsterdam Moorddiner Amsterdam aan! Terwijl je geniet van een uitgebreid drie gangen diner wordt de dinnershow uitgevoerd door professionele acteurs. Op deze avond word je meegenomen in het intrigerende verhaal van een verschrikkelijke moord.

Contacteer ons

Resultaten voor dinnershow amsterdam