dinnershow brabant

Bourgondisch Eten: Genieten van de Brabantse gezelligheid.
Het entertainmentteam zorgt voor de muzikale of ludieke entertainment rond of aan uw tafel terwijl u geniet het bourgondisch buffet. Het buffet zal bij u aan tafel geserveerd worden. Onderstaand vindt u al onze dinnershow arrangementen.: Dinnershow Magic Surprise. Dinnershow t Smikkelbos.
Nieuw: Spectaculaire Dinnershow met Overnachting in Brabant Senioren.nl.
Dinnershow is te zien op: 14 april, 28 april, 12 mei, 26 mei, 9 juni, 23 juni 2017. Klik hier voor deze heerlijke Spectaculaire Dinnershow met overnachting in Brabant! Geplaatst in Weekendje weg. Mooi stukje Holland: Dagje uit in Giethoorn.
Keps Koldercabaret Theaterdiner Amusement.
De dinnershows van Keps zijn in Brabant reeds bekend. Drie shows perfect op maat, met muziek en droge humor, onder de titel Smakelijk eten met Keps kunnen zo worden gespeeld tijdens een diner, etentje, feestje. Met grote regelmaat reeds opgevoerd.
Dinnershow met Mora De Zonnebloem.
Ik heb altijd al naar een voorstelling gewild van de dinnershow. Nu kreeg ik de kans om er heen te gaan dankzij de Zonnebloem en Mora. / 100 gasten met introduce en een paar vrijwilligers. Zelf was ik introduce van Liselot. We hoefde alleen zelf te zorgen voor het vervoer. De taxi was netjes op tijd dus we waren al erg vroeg aanwezig bij studio 21 in Hilversum Bijlage DSCN0145.jpg. Gelukkig was het erg mooi weer dus hebben we lekker buiten gezeten tot de deuren open gingen. We liepen over een rode loper naar binnen. Door een lange gang waar op de muur fotos stonden van vorige dinnershows. We kwamen uit in een soort aula waar we bekenden vonden van onze eigen groep uit Noord Brabant.
Top 3 dinnershows in Noord-Brabant.
Van een thema feest tot een ik hou van holland dinnershow. Dit is een avond om nooit te vergeten. Een onvergetelijke avond in Noord-Brabant. All-IN Hilarische themafeesten in gastvrij Brabant. Beleef een avondvullend spektakel met De WOW! Dinnershow in Breda.
Theater dinnershow Bedrijfsuitje.nl een initiatief van Verschoor Reizen.
U geniet samen met uw collegas van een dinnershow, waarbij u onder het genot van een 4-gangen diner kunt kijken naar een theatershow. Een bedrijfsuitje waarbij gezelligheid centraal staat beleeft u in Breda. Bekijk ook het bedrijfsuitje Den Haag Soldaat van Oranje. We vertrekken per comfortabele touringcars naar het gezellige Breda. Een leuke avond boordevol entertainment, dat kunnen wij u alleen bieden in het prachtige Brabant.
Dinnershow Noord-Brabant Enjoy.nl.
All-IN Hilarische themafeesten in gastvrij Brabant." Themafeesten in een Bourgondische sfeer beleeft u bij deze gastvrije en gezellige feestlocatie in het Brabantse Schijndel. Al vanaf 2 personen te boeken. Vanaf 4850, p.p. Beleef een avondvullend spektakel met De WOW! Dinnershow in Breda.
Dinnershow: vier een complete avond uit Showtown.
Goed te bereiken: ook vanuit Brabant. We krijgen veel boekingen voor onze Dinnershow vanuit Brabant. Dat komt vooral door onze goede bereikbaarheid. U vindt ons in Culemborg bij Utrecht, waardoor we ook vanuit Brabant op een uitstekende manier te bereiken zijn.

Contacteer ons

Op zoek naar dinnershow brabant?