dinnershow breda

Home Kerstgala Breda 2018.
De dinnershow is uitgegroeid tot de succesformule voor een feestelijk bedrijfsevenement en/of complete avond uit voor familie en vrienden. Wij nemen U in het Breda kerstgala 2018 mee op een kerstreis door de tijd. Een romantisch kerstverhaal met kerst als centraal thema.
De Avenue, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De Avenue, altijd wel iets van je gading! Op maandag kun je naar de Gouden Cirkel en mee discussiëren over alles in Breda, op dinsdag lekker vergaderen met een heerlijke lunch, op woensdag even alles vergeten en lekker zingen met je favoriete popkoor, op donderdagen kom je niet meer bij van het lachen dankzij goede cabaret, vrijdag en zaterdag pak je een dinnershow vol spektakel mee, op zaterdag trouwt ook nog je beste vriendin en op zondag kun je lekker onderuit tijdens een lazy jazz afternoon.
Final Deals Dinnershow voor 2 pers. incl. 4 gangendiner top-entertainment!
Dinnershow voor 2 pers. 4 gangendiner top-entertainment! Koop deze Final Deal. Waterstraat 5, 4811 WZ Breda. Final Deal: Dinnershow naar keuze voor 2 personen inclusief 4-gangen diner en top-enterntainment. Van 12000, voor 8995., Profiteer nu van deze leuke Final Deal: 2 zaaltickets voor Dinnershow naar keuze.
Themafeesten en dinnershows t Tunneke.
Bekijk de agenda. Vanaf 2 personen kunt u aanschuiven bij onze themafeesten en dinnershows. Bekijk de agenda. Voor grote groepen en bedrijven is het mogelijk om één van onze locaties geheel te reserveren voor een feest met uw eigen gezelschap.
Dinnershow Fantastique.
Wij hebben exclusieve prijsafspraken voor u gemaakt. Bent u op zoek naar een echt origineel cadeau waarmee u iedereen verrast. Met een cadeaubon voor Dinnershow geeft u een beleving cadeau aan uw medewerkers, familie, vrienden of kennissen. Dinnershow op maat.
Feest Tip: SUPER bedrijfsuitje in Breda Geniet van een dinnershow Zakelijk.nl.
Feest Tip: SUPER bedrijfsuitje in Breda Geniet van een dinnershow. 29 jul 2018. avondje uit, bedrijfsdiner, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, breda, culinair, dinnershow, Feest avond, home, teamuitje. Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda.
Theater dinnershow Bedrijfsuitje.nl een initiatief van Verschoor Reizen.
Theater dinnershow Breda. Een bedrijfsuitje vol entertainment. U geniet samen met uw collegas van een dinnershow, waarbij u onder het genot van een 4-gangen diner kunt kijken naar een theatershow. Een bedrijfsuitje waarbij gezelligheid centraal staat beleeft u in Breda.
Dinnershow tips.
dinnershow is een avondvullend spektakel waarin Joe Pequerrucho, een meester in de wereld van illusie en misleiding, u van de ene verbazing in de andere laat vallen met zijn interactieve acts en mysterieuze zaken. Beleef een fantastische avond met familie, vrienden of collega's' in het theater in Breda.

Contacteer ons

Zoeken naar dinnershow breda