dinnershow breda

Borrelcruise met Magical Dinnershow, van Breda Evenementen.
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Borrelcruise met Magical Dinnershow in Breda. Details over dit uitje. Breda verkennen over het water is een groot genot. De Borrelcruise met Magical Dinnershow van Breda Evenementen brengt u over de mooiste singels van de stad.
Themafeesten en dinnershows t Tunneke.
Bekijk de agenda. Vanaf 2 personen kunt u aanschuiven bij onze themafeesten en dinnershows. Bekijk de agenda. Voor grote groepen en bedrijven is het mogelijk om één van onze locaties geheel te reserveren voor een feest met uw eigen gezelschap.
Nieuw: Spectaculaire Kerst Dinnershow in Breda Recreatief.nl.
Voordelig op vakantie in Nederland. Recreatief.nl Avondje uit Nieuw: Spectaculaire Kerst Dinnershow in Breda. Nieuw: Spectaculaire Kerst Dinnershow in Breda. 09 nov 2017. avondje uit, Brabant, breda, home, kerst dinnershow, kerst show, kerstdinnershow, kerstdinnershow.nl, uitgelicht. In de maand december leven we toch allemaal wel een beetje toe naar de heerlijke kerstdagen.
Dinnershow tips.
Beleef een fantastische avond met familie, vrienden of collega's' in het theater in Breda. VANAF 5490, Dinnershow Groeten uit Holland in het theater in Breda. De dinnershow Groeten uit Holland is een zeer vermakelijk meezingfestijn met de grootste Nederlandstalige hits uit de Hollandse Popgeschiedenis.
Trip Dinnershow Groeten uit Holland in het theater in Breda.
De prijs van deze dinnershow is geldig tot en met 29 maart 2019. Dinnershow Groeten uit Holland in Breda. De dinnershow Groeten uit Holland is een zeer vermakelijk meezingfestijn met de grootste Nederlandstalige hits uit de Hollandse Popgeschiedenis. 3 Vocalisten brengen prachtige liedjes uit de oude doos, afgewisseld met nostalgische hits, Nederpop en feestnummers.
Dinnershow Dinnershows.
Het Theater Dining Sleep arrangement in Breda is een gezellig avondje uit boordevol entertainment, lekker eten en drinken en aansluitend overnachten in een 4-sterren hotel. Zo kunt u een avond zorgeloos genieten van een fantastische avond uit! Informatie en Boek. Dinnershow inclusief overnachting in Egmond aan Zee.
Dinnershow Fantastique.
Reserveer nu en geniet van een fantastisch diner in combinatie met een avondvullend programma vol showspektakel en gezelligheid. Hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht en videoprojecties. Wilt u uw bezoek aan de Dinnershow combineren met een hotelovernachting.
De Avenue Dinnershows BankGiro Loterij.
Theater De Avenue Breda. Bestel hier uw tickets. Sluit venster x. Ga naar de-avenue.nl. De Avenue Dinnershows. In een sfeervolle en theatrale ambiance geniet u tijdens deze dinnershow van een overheerlijk viergangendiner, gecombineerd met topentertainment. De shows waaruit u kunt kiezen zijn.: Groeten uit Holland, met Nederlandstalige hits. Vivencia: een dinnershow zoals een dinnershow bedoeld is.

Contacteer ons

Resultaten voor dinnershow breda