dinnershow breda

Vivencia Dinnershow in Breda TB Events.
Breda is in onze ogen een heerlijke stad om een evenement te organiseren. U ziet de verschillende mooie kenmerken van Breda op een manier zoals u ze nog nooit gezien heeft. Vivencia staat voor beleving, iets wat u vanavond optimaal zult meemaken. Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is.
De Avenue, Breda Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De Avenue, altijd wel iets van je gading! Op maandag kun je naar de Gouden Cirkel en mee discussiëren over alles in Breda, op dinsdag lekker vergaderen met een heerlijke lunch, op woensdag even alles vergeten en lekker zingen met je favoriete popkoor, op donderdagen kom je niet meer bij van het lachen dankzij goede cabaret, vrijdag en zaterdag pak je een dinnershow vol spektakel mee, op zaterdag trouwt ook nog je beste vriendin en op zondag kun je lekker onderuit tijdens een lazy jazz afternoon.
Dinnershows compleet verzorgde Topavond in Breda.
De Crazy Burlesque Dinnershow Een avond vol Variete en Komedie in Breda 44.90 p.p. Dinnershow Groeten uit Holland in het theater in Breda 44.90 p.p. Groeten uit Holland Dinnershow in Breda Genieten van Nederlandse hits van vroeger en nu 46.40 p.p.
Borrelcruise met Magical Dinnershow, van Breda Evenementen.
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Borrelcruise met Magical Dinnershow in Breda. Details over dit uitje. Breda verkennen over het water is een groot genot. De Borrelcruise met Magical Dinnershow van Breda Evenementen brengt u over de mooiste singels van de stad.
De Avenue Dinnershow in Breda Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Restaurant in Breda /. De Avenue Dinnershow in Breda. De Avenue Dinnershow. Waterstraat 5 4811 WZ Breda Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 78. Over het restaurant De Avenue Dinnershow. Midden in het hart van bruisend Breda ligt het mooiste theaterrestaurant van de stad: De Avenue.
Spraakmakende dinnershow in Breda!
Vorige stap Terug naar personaliseren Volgende stap Opslaan Terug naar cadeau. Spraakmakende dinnershow in Breda! Dit arrangement voor 2 personen omvat. Eén kaart voor een theatershow naar keuze.; In een sfeervolle en theatrale ambiance geniet u tijdens deze dinnershow van een overheerlijk viergangendiner, gecombineerd met topentertainment op het gebied van humor, zang, dans en cabaret!
Dinnershows De Avenue.
The Sound of Xmas Dinnershow. 15 december 2018. The Sound of Xmas Dinnershow. 21 december 2018. Christmas Circus Dinnershow. 22 december 2018. The Sound of Xmas Dinnershow. 23 december 2018. Christmas Circus Dinnershow. 24 december 2018. The Sound of Xmas Dinnershow.
Dinnershow tips.
Of u nu een verjaardag of jubileum wilt vieren, een bedrijfsuitje heeft of gewoon zin heeft in een compleet verzorgd avondje uit, bij ons bent u aan het juiste adres. VANAF 4490, Dinnershow Groeten uit Holland in het theater in Breda.

Contacteer ons

Op zoek naar dinnershow breda?