brooklyn dinnershow

Brooklyn Nights 340 foto's' 110 recensies Theater voor uitvoerende kunsten van Cleeffkade 15, 1431BA Aalsmeer.
Onlangs werd onze eigen Bryan B alweer 50 jaar oud en dat was natuurlijk een goed excuus voor een heerlijk feestje. Bij ons is het gelukkig altijd feest, dus reserveer nu je tickets voor de volgende Brooklyn Nights dinnershow waar je Bryan B in actie kan zien!
Brooklyn Nights bij Eventim.nl Dé online ticketshop.
Wederom biedt dé meest spraakmakende producent van de dinnershows, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van een show die zijn weerga niet kent.
Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer Spectaculaire Dinnershow!
Wederom brengt Nederlands meest spraakmakende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show.
Dinnershow Studios AalsmeerStudio's' Aalsmeer.
musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onvergetelijke avond.
Brooklyn Nights, Aalsmeer Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Brooklyn nights is een uitstekend georganiseerde Frank Wentink natuurlijk georganiseerde dinner show, die weinig te wensen overlaat. Het 4 gangen diner is van goede kwaliteit en wordt strak uitgeserveerd door een grote brigade en de daarbij geserveerde wijnen zijn van een prima niveau en worden.
Dè Dinnershow Brooklyn Nights Geniet van een muzikaal culinair spektakel. Brooklyn nights.
Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van volop show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten. Brooklyn Nights staat garant voor een afwisselende avond uit met een uitstekend 4 gangen diner en onvervalst entertainment.
Brooklyn Nights bij Eventim.nl Dé online ticketshop.
zoveel te beleven, eten, drinken entertaiment, Geweldig het was heel bijzonder. Wederom biedt dé meest spraakmakende producent van de dinnershows, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top entertainment.
Brooklyn Nights dinnershow experience Brooklyn nights.
Woensdag 26 december 2018. Tickets bestelt u eenvoudig en direct via Eventim. Benieuwd naar Brooklyn Nights? Bekijk hieronder een video voor een korte impressie: Dresscode. Feestelijk, want dat is Brooklyn Nights! LA the Voices in Brooklyn Nights. Programma Brooklyn Nights.

Contacteer ons

Zoeken naar brooklyn dinnershow