dinnershow kaarten

Dinnershow Pandora bij Eventim.nl Dé online ticketshop.
Dinnershow Pandora is een prikkelend avontuur vol passie, verleiding en spanning waarin betoverende klanken en breekbare schoonheid strijden om je aandacht. Genietend van een heerlijk diner serveert de oogverblindende Miss Pandora samen met twintig zangers, dansers en artiesten, je een avond vol top entertainment.
Studio 21 dinnershow Pandora Hilversum 2018 ALLES wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
1 april 2018 beoordeeld. Kaarten gewonnen via de Postcodeloterij, voor de dinnershow. Ruime parkeerplaats, die nu gratis was door de kaarten die we gewonnen hadden. Garderobe en informatiebalie in de foyer, waar de uitrij kaarten voor de parkeerruimte op te halen waren.
Dinnershow Prijzen.
Tijdsduur 45, uur 1930: t/m 2400.: Al onze prijzen zijn incl. Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432. Wilt u uw bezoek aan de Dinnershow combineren met een hotelovernachting. Wij hebben exclusieve prijsafspraken voor u gemaakt.
Musical Dinnershow Tickets Concerten, Tourdata en Kaarten Ticketmaster.
Musical Dinnershow is een heerlijke avond uit. Een geweldige combinatie van eten en vermaak, wie vindt dat nou niet leuk? Sorry, geen resultaten gevonden voor Musical Dinnershow. Probeer je zoekopdracht aan te passen of browse voor events in de onderstaande categorieën.
Exclusieve shows events Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
VRAGEN Dinnershow Pandora.
Hoofdgerecht: kipschnitzel met friet en appelmoes. Dessert: keuze uit diverse ijsjes op een stokje. Is Dinnershow Pandora ook geschikt voor kinderen? Dinnershow Pandora is geschikt voor jong en oud, echter adviseren wij om de Dinnershow te bezoeken met kinderen vanaf 8 jaar.
Dinnershow Pandora Tickets kopen en verkopen TicketSwap.
July 16, 2018 1108.: Prima en betrouwbare verkoop site, zeker aan te bevelen! July 16, 2018 1053.: Prima eerste ervaring. Kaarten werden gelijk na betaling gemaild. Volgende keer weer. July 16, 2018 1023.: ik heb veilig 4 kaarten kunnen kopen.
Tickets Dinnershow Pandora.
met Paylogic via 0900 9000 500 45 ct p/m. Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty!

Contacteer ons

Resultaten voor dinnershow kaarten