kaarten dinnershow pandora

Dinnershow Pandora bij Eventim.nl Dé online ticketshop.
Dinnershow Pandora is een prikkelend avontuur vol passie, verleiding en spanning waarin betoverende klanken en breekbare schoonheid strijden om je aandacht. Genietend van een heerlijk diner serveert de oogverblindende Miss Pandora samen met twintig zangers, dansers en artiesten, je een avond vol top entertainment.
Tafels Dinnershow Pandora.
Het 3-sterrenhotel, gelegen in een prachtige Gooische villa, ligt op slechts 1km afstand van Studio21 en is zowel te voet als per auto goed bereikbaar. Dit speciale tarief is alleen te boeken via Paylogic op de ticketpagina van Dinnershow Pandora of, in het geval van groepen, via Bookx.
Studio 21 dinnershow Pandora Hilversum 2018 ALLES wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Ruime parkeerplaats, die nu gratis was door de kaarten die we gewonnen hadden. Garderobe en informatiebalie in de foyer, waar de uitrij kaarten voor de parkeerruimte op te halen waren. Zaal waar de tafels staan. Stel Irdekoke een vraag over Studio 21 dinnershow Pandora.
Overige vragen Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
Over Dinnershow Pandora Dinnershow Pandora.
Op dit moment zingt Benny in Dinnershow Pandora en is hij naast zijn zangcarrière ook nog werkzaam als begeleider voor mensen met een beperking en afstand tot de maatschappij. Het Combo Diederick Ensink Sebas Wolfensberger Het combo Diederick Ensink Sebas Wolfensberger maakt deze fantastische cast van de Dinnershow Pandora helemaal compleet.
VRAGEN Dinnershow Pandora.
Hoofdgerecht: kipschnitzel met friet en appelmoes. Dessert: keuze uit diverse ijsjes op een stokje. Is Dinnershow Pandora ook geschikt voor kinderen? Dinnershow Pandora is geschikt voor jong en oud, echter adviseren wij om de Dinnershow te bezoeken met kinderen vanaf 8 jaar.
Dinnershow Pandora Bookx.nl.
Beleef Dinnershow Pandora en geniet van een 3 of 4-gangendiner inclusief drankjes. Geniet hierna van de spetterende afterparty waarbij een DJ en de cast feestelijke nummers ten gehore zullen brengen! Beleef deze avond met vrienden, familie, collegas of zakelijke relaties.
Tickets Dinnershow Pandora.
met Paylogic via 0900 9000 500 45 ct p/m. Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty!

Contacteer ons

Op zoek naar kaarten dinnershow pandora?