aalsmeer dinnershow

Studio 21 Televisiestudio als unieke eventlocatie.
En een megagroot indoor led-wall met unieke mogelijkheden voor elk evenement! Bijzonder aan Studio 21 zijn de haast eindeloze mogelijkheden: 50 gasten, 5.000 gasten, een dinnershow, een personeelsfeest, een congres. Studio 21 is zo wendbaar als de industrie zelf. Maak kennis met de wereld van cameras, licht en show.
Dè Dinnershow Brooklyn Nights Geniet van een muzikaal culinair spektakel. Brooklyn nights.
Na een ontvangst in de foyer, Club of Pianobar met een aperitief, begint om 18.45 uur de dinervoorstelling in het sfeervolle Big Apple restaurant, Pianobar en Down Town Restaurant van Studio's' Aalsmeer. Geniet tijdens het 4 gangen diner van zorgvuldig geselecteerde wijnen, het entertainment tussen de tafels en tijdens ludieke momenten zelfs op een aantal tafels.
Redactie TIP: Beleef de Dinnershow Brooklyn Nights in Aalsmeer Recreatief.nl.
Redactie TIP: Spectaculaire Dinnershow Brooklyn Nights in Aalsmeer. Kom op 10 februari naar de Dinnershow Brooklyn Nights in Aalsmeer. Nieuwe Dinnershow: Brooklyn Nights in Aalsmeer. LASTMINUTE AANBIEDING: Brooklyn Nights in Aalsmeer met 5 korting p.p! Review TIP: Dinnershow Brooklyn Nights in Aalsmeer.
Speciale Dinnershow arrangementen.
Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten. Informatie en Boek. Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer Spectaculaire Dinnershow! Studios Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights!
Aalsmeer Dagje uit tips.
VANAF 10850, Christmas Carol Dinnershow in Aalsmeer Compleet avondje uit. Geniet van een viergangen surprise menu in het kerstdecor van de Big Apple. De gangen worden afgewisseld met swingende kerstklassiekers die het gospelkoor op geheel nieuwe wijze ten gehore brengt.
Brooklyn Nights Studios AalsmeerStudio's' Aalsmeer.
Live vanuit TV Studio's' Aalsmeer. 0297 753 600. Een jubileum te vieren, op zoek naar een origineel cadeau of gewoon zin een avond compleet in de watten gelegd te worden? Met de dinnershow van de Big Apple: Brooklyn Nights geniet u van een compleet verzorgde avond vol muzikaal en culinair topentertainment.
Kerst Dinnershow.
Daarom bieden wij in de maand december 2 heerlijke Kerstshows: The Sound of Christmas Dinnershow en de Christmas Circus Show. VANAF 115, Spectaculaire Kerst Dinnershow in Aalsmeer! Beleef Brooklyn Nights op 25 december. Studios Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights Kerstshow op Eerste Kerstdag!
EventCase Brooklyn Nights Dé dinnershow van de Big Apple Events.nl.
Wat was de briefing? Het ontwikkelen van een viergangen dinnershow voor Studios Aalsmeer, waar de bezoeker op een complete avond wordt getrakteerd met muzikale en culinaire hoogtepunten. De verschillende ruimtes binnen Studios Aalsmeer moesten hiervoor optimaal benut worden om de diversiteit van de locatie weer te geven.

Contacteer ons

Resultaten voor aalsmeer dinnershow