dinnershow thalia

wesleyponsen-1.nl dinnershow def Club Villa Thalia.
Agenda / tickets. Kruiskade 31 3012 EE Rotterdam. Kruiskade 31 3012 EE Rotterdam. Sfeerhoreca houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Wij gebruiken wel cookies en scripts om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Villa Thalia, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Vanaf 19.00 uur kan er elke vrijdag en zaterdag worden ingecheckt. Na afloop van de dinnershow kan er tot laat worden doorgefeest in Club Villa Thalia. Tickets voor de dinnershow zijn al vanaf 75 euro inclusief een viergangenmenu en een vier uur durend drankarrangement.
Villa Thalia de bekendste evenementenlocatie in Rotterdam.
Villa Thalia, gevestigd in het statige pand van de voormalige bioscoop Thalia aan de Kruiskade, is de grootste en bekendste evenementenlocatie in het centrum van Rotterdam. Het filmverleden loopt als een rode draad door Villa Thalia, waar luxe en stijl de boventoon voeren.
Homepage Club Villa Thalia.
Villa Thalia is zó uniek dat alle vergelijkingen mank gaan. Villa Thalia is een club waarvan wereldwijd geen tweede bestaat. Elke minuut is er anders, elke minuut ben je opnieuw verrast. Villa Thalia is uitgaan op nieuw niveau. Geen leuker college dan Nachtcollege.
ANWB Villa Thalia dinnershow.
Mijn producten en diensten. Villa Thalia dinnershow. De eerste uitgaanslocatie in Nederland met 360 graden projecties en doorlopend entertainment. Complete beleving bij nieuwe hotspot in Rotterdam. Chique, opzwepend en adembenemend tegelijk. Na een feestelijke opening eind november kun je wekelijks terecht in Rotterdam voor deze dinnershow.

Contacteer ons

Meer resultaten voor dinnershow thalia