pandora hilversum dinnershow

Reisaanbod.
Hilversum nodigt u uit voor een spetterend diner. Dinnershow Pandora is top entertainment én gezellig dineren met uw collega's' of zaken relaties. Miss Pandora serveert ondertussen met zo'n' 20 professionele dansers en artiesten een top show, waarin spanning en sensatie, zang en dans centraal staan.
Meesterkok Rudolph van Veen in de keuken van Dinnershow Pandora.
Meesterkok Rudolph van Veen in de keuken van Dinnershow Pandora. De keuken van Dinnershow Pandora staat vanaf 10 september onder de culinaire regie van Rudolph van Veen. De Meesterkok gaat in Studio21 in Hilversum aan de slag om een feestelijk najaarsmenu voor de gasten samen te stellen.
Dinnershow Pandora Arriva Touring.
Laat u en uw gasten verrassen tijdens deze complete avond uit inclusief show, diner, drankjes en afterparty. Dinnershow Pandora vindt plaats in Studio21, op het Mediapark Hilversum. Speciaal voor de dinnershow heeft Studio21 een intensieve verbouwing ondergaan. De vernieuwde studio is een volledig geavanceerde en uitgeruste evenementenlocatie, met de modernste technische infrastructuur.
Compleet verzorgde dinnershow Pandora in Studio 21 in Hilversum.
Compleet verzorgde dinnershow Pandora in Studio 21 in Hilversum. Op 2 juni 2018 organiseert VvHO een ledenuitje: een complete avond uit in een sfeervolle nachtclub ambiance zoals je tegenwoordig alleen nog in films ziet. Een spectaculaire Vegas geïnspireerde show, waar diner en dans elkaar afwisselen met aansluitend een afterparty.
Dinnershow Pandora Theaters in Nederland.
Menu Meesterkok Rudolph van Veen. Meesterkok Rudolph van Veen voorziet Dinnershow Pandora van smakelijke gerechten. Dinnershow Pandora is een heerlijk avondje uit waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Wat is er nou fijner dan in goed gezelschap ontspannen aan te schuiven aan een feestelijk gedekte tafel.
Dinnershow Pandora in premiere in studio 21.
Na maanden van voorbereidingen en repeteren is afgelopen weekend de nieuwe dinnershow Pandora in premiere gegaan in Studio 21 in Hilversum. Yellowspot leverde en installeerde in opdracht van Unbranded de nodige decoratieve verlichting in de studio en decorstukken, waaronder honderden gloeilampjes en natuurlijk ook de nodige RGB LED verlichting.
Glitter en glamour bij de Pandora Dinnershow Charlie's' Kitchen.
Twee weken kreeg ik een mail of ik het leuk vond om aanwezig te zijn bij de nieuwe dinnershow Pandora van niemand minder dan Rudolph van Veen. Laat ik toch stiekem even een groot fan zijn! Gelukkig mocht ik iemand meenemen, dus mijn wandelvriendin die ook fan is was de gelukkige. Helemaal opgetut met hoge hakken aan reden wij richtig Studio 21 in Hilversum.
Dinnershow Pandora: glitter en glamour op je bord Vive Le Voyage Vive Le Voyage.
Of je nu leuke tips zoekt voor een weekendje weg in eigen land, een foodie bent op zoek naar lekker restaurants op je eerstvolgende vakantiebestemming, of een fervente backpacker die de halve wereld al heeft gezien: Op Vive Le Voyage vind je altijd handige tips, locaties, apps en travel gear. Related Items diner dinnershow dinnershow Pandora Hilversum Pandora Rudolph van Veen.

Contacteer ons

Resultaten voor pandora hilversum dinnershow