restaurant westeinder paviljoen aalsmeer aalsmeer

Reserveer een tafel bij Restaurant Westeinder Paviljoen in Aalsmeer.
Restaurant Westeinder Paviljoen. Restaurant Westeinder Paviljoen. 7.3 109 recensies Kudelstaartseweg 22, Aalsmeer. 0297364985 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Een van mooiste locaties van Noord-Holland is een nieuwe horecagelegenheid rijker. Aan de oevers van Vrouwentroost, het surfeiland bij de watertoren van Aalsmeer is Westeinder Paviljoen gelegen.
Westeinder Paviljoen Aalsmeer Stadsstranden.nl Vind je paviljoen.
Zoeken naar: Zoek. Westeinder Paviljoen Aalsmeer. Posted by stadsstranden on april 14, 2017 juli 10, 2017. Westeinder Paviljoen is een droom aan het water volgens velen. Op slechts tien minuten rijden van Schiphol, direct aan de Westeinderplassen, staat het Westeinder Paviljoen voor elke gelegenheid voor je klaar. Of dat nou is voor een lunch, borrel of diner in het restaurant.
Westeinder Paviljoen aangenaam om even te verpozen Reizigersbeoordelingen Westeinder Paviljoen TripAdvisor.
Beschrijving: Welkom bij restaurant Westeinder Paviljoen! Gelegen in Aalsmeer aan de Westeinderplassen staan wij voor elke gelegenheid voor u klaar. De keuken van het restaurant is Frans-internationaal georiënteerd met een moderne twist. Wij streven ernaar om ambachtelijk, puur goed eten te serveren voor een vriendelijke prijs.
Restaurants in Aalsmeer: Westeinder Paviljoen UITagenda Uitgids.
Westeinder Paviljoen 4.75 / 5 95.00% 4 votes. Welkom bij restaurant Westeinder Paviljoen. Gelegen in Aalsmeer aan de Westeinderplassen staan wij voor elke gelegenheid voor u klaar; zakelijke lunch, borrel, vorkjes diner, high tea, private-dining, bruiloft, zakelijke festiviteiten. De keuken van het restaurant is Frans-internationaal georiënteerd met een moderne twist.
Watersportgemeente.
Ook kunt u in het Westeinder Paviljoen, dat op de kop van het schiereiland ligt, lunchen en dineren. Voorzieningen voor waterrecreanten. U kunt in de gemeente Aalsmeer op verschillende plaatsen aanleggen om boodschappen te doen, stroom af te nemen en uw vuilwater af te voeren.
Westeinder Paviljoen Aalsmeer, Netherlands.
Welkom bij restaurant Westeinder Paviljoen. Gelegen in Aalsmeer aan de Westeinderplassen staan wij voor elke gelegenheid voor u klaar; zakelijke lunch, borrel, vorkjes diner, high tea, private-dining, bruiloft, zakelijke festiviteiten. De keuken van het restaurant is Frans-internationaal georiënteerd met een moderne twist.
Westeinder Paviljoen I amsterdam.
Westeinder Paviljoen is gevestigd aan de oever van Vrouwentroost, het surfeiland bij de watertoren van Aalsmeer. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Westeinderplassen. Westeinder Paviljoen is dagelijks open voor lunch, borrel en diner. Het restaurant beschikt over een eetzaal binnen, een terras buiten en er is een aparte rookruimte.
Restaurant Westeinder Paviljoen Aalsmeer Noord Holland www.eropuitineigenland.nl.
Het Westeinder Paviljoen is te vinden in Aalsmeer direct gelegen aan de Westeinderplassen, wat u garandeert van een prachtig uitzicht. De trots van het Westeinder Paviljoen is het terras. U kunt uw dag op het water dan ook prima afsluiten door uw boot af te meren aan de naastgelegen steiger waarna u kunt genieten van een glas wijn, gekozen vanaf onze uitgelezen wijnkaart, of een heerlijk Frans georiënteerd diner. Een droom aan het water, dat is het Westeinder Paviljoen. Wij heten u graag van harte welkom. Dit restaurant heeft de volgende keukens.:

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant westeinder paviljoen aalsmeer aalsmeer