restaurant westeinder paviljoen aalsmeer aalsmeer

restaurant Westeinder PaviljoenAALSMEER; Foto van Westeinder Paviljoen, Aalsmeer TripAdvisor.
restaurant Westeinder PaviljoenAALSMEER; Foto van Westeinder Paviljoen, Aalsmeer. Restaurants in Aalsmeer. Westeinder Paviljoen Afbeeldingen. Foto: restaurant Westeinder PaviljoenAALSMEER.; Van beoordeling: forse prijzen en een van Westeinder Paviljoen. Alle 201 beoordelingen zien. 6 van 36 Restaurants in Aalsmeer. 31 297 364 985.
Westeinder Paviljoen in Aalsmeer Eet.nu.
Ons favoriete restaurant! Ook al komen mijn vriendinnen uit Amsterdam, ze komen altijd graag naar Aalsmeer voor het Westeinder Paviljoen. Wat wij zo leuk vinden behalve de waanzinnig mooie locatie natuurlijk is het jonge, maar zeer enthousiaste en vlotte personeel.
De 10 beste restaurants in de buurt van Westeinderplassen.
Restaurants in de buurt van Korenmolen de Leeuw. Restaurants in de buurt van Westeinder Rondvaart Aalsmeer. Restaurants in de buurt van Wijngaard de Amsteltuin. Restaurants in de buurt van The Panorama Terrace. In de buurt van restaurants. Restaurants in de buurt van Westeinder Paviljoen. Restaurants in de buurt van Restaurant Oh!
Westeinder Paviljoen in Aalsmeer Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Het Westeinder Paviljoen is te vinden in de gemeente Aalsmeer direct gelegen aan de Westeinderplassen, wat je garandeert van een prachtig uitzicht vanuit het restaurant of vanaf het terras. Het restaurant is te vinden op ongeveer 15 minuten rijden van luchthaven Schiphol, Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp.
Locatie contact Westeinder Paviljoen.
Ons restaurant is zeven dagen per week geopend vanaf 1200: uur voor lunch en diner. 1431 GA Aalsmeer. 1430 AD Aalsmeer. KVK nummer: 34370560. BTW nummer: NL8216.79.879.B01. Het bezoekadres heeft geen brievenbus en wij accepteren geen American Express. Volg ons op.
Restaurant Westeinder Paviljoen in Aalsmeer.
Het Westeinder Paviljoen is te vinden in de gemeente Aalsmeer direct gelegen aan de Westeinderplassen, wat u garandeert van een prachtig uitzicht vanuit het restaurant of vanaf het terras. Het restaurant is te vinden op ongeveer 15 minuten rijden van luchthaven Schiphol, Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp.
Kom langs bij Restaurant Westeinder Paviljoen in Aalsmeer Westeinder Paviljoen.
Kom jij ons keukenteam versterken? Zelfstandig werkend kok/aankomend sous chef gezocht m/v 4 dagen FUNCTIEOMSCHRIJVING Ben jij een. Al plannen voor koningsdag? Westeinder Koningsdag Vrijdag 27 april kleurt het hele land oranje en wij kleuren mee! Volg ons op. Schrijf in voor onze nieuwsbrief.
Westeinder Paviljoen, Aalsmeer Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Locatie: Europa Nederland Noord-Holland Aalsmeer. Telefoonnummer: 31 297 364 985. Welkom bij restaurant Westeinder Paviljoen! Gelegen in Aalsmeer aan de Westeinderplassen staan wij voor elke gelegenheid voor u klaar. De keuken van het restaurant is Frans-internationaal georiƫnteerd met een moderne twist.

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant westeinder paviljoen aalsmeer aalsmeer