travestieten dinnershow amsterdam

Exit Café Amsterdam 2018 ALLES wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Hotels die de beste waar voor je geld bieden in Amsterdam. Eco-hotels in Amsterdam. Sparesorts in Amsterdam. Luxehotels in Amsterdam. 5-sterren hotels in Amsterdam. 4-sterren hotels in Amsterdam. 3-sterren hotels in Amsterdam. Motel One-hotels in Amsterdam. NH Hotels in Amsterdam.
Travestieten Show Diner leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam.
Home Avondje uit Dinnershow Travestieten Show Diner leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam. In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, kunt u van een heerlijk avondje uit genieten in ons theaterrestaurant. Tijdens het 3 gangen menu van chef kok wordt u vermaakt met diverse Travestie-acts.
Travestieten Diner Speciaal Dineren in Amsterdam met Drag queens Amsterdam Bachelorette. Email. Facebook. Linkedin. Pinterest. Twitter. Vimeo.
Bekijk Dan het Travestieten diner in Amsterdam! Een zeer uniek theater restaurant in hartje Amsterdam. Tijdens het diner zullen deze fantastische dames jullie entertainen. De prachtige zang-act van Tante Corrie of die geweldige dans-act van Miss Belle, het komt allemaal voorbij.
La Diva Tour travestieten dinnershow amsterdam Knallen op de Wallen uitjes vrijgezellenfeest in Amsterdam.
La Diva Tour travestieten dinnershow amsterdam. Een" uniek avontuur, in de rosse buurt van Amsterdam." Duration: 4 uur. Price: 72, p.p. La Diva Tour, travestieten dinnershow Amsterdam. Een uniek avontuur, in de rosse buurt van Amsterdam. Een spannend pakket met voor ieder wat wils in onze La Diva tour-travestieten dinnershow.
Review TIP: Travestieten Dinnershow in Amsterdam Recreatief.nl.
Review TIP: Travestieten Dinnershow in Amsterdam. 18 jan 2018. amsterdam, avondje uit, diner, dinnershow, home, show, travestieten show, uitgelicht. In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, kunt u van een heerlijk avondje uit genieten in ons theaterrestaurant.
t Sluisje Unieke belevenis 3 gangen diner met travestie acts t Sluisje.
Of u nou komt voor een vrijgezellenfeestje, huwelijksfeest of bedrijfsborrel wij maken er een fantastische avond van! t sluisje is gelegen in hartje Amsterdam tussen de beroemde straten Spuistraat en de Singel. Ter hoogte van de Dam. 1012 TH Amsterdam.
Travestieten themadiner Puur Amsterdam.
Gek op Holland dinnershow. Wervelende travestie-acts in hartje Amsterdam. vanaf 15 personen. De minimale groepsgrootte voor het organiseren van dit uitje. Bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De ideale tijdsduur voor dit uitje.
Travestieten Diner Vrijgezellenfeest Amsterdam.
Een hilarische tour door de Rosse Buurt van Amsterdam een lekker diner en een travestietenshow op één vrijgezellendag! U heeft de keuze uit 2 shifts. Programma shift 1 16.30 Wallentour inclusief pauze in een Amsterdams café 18.00 Travestieten Dinershow 20.30 einde.

Contacteer ons

Resultaten voor travestieten dinnershow amsterdam