show diner

Dinnershow Pandora Bookx.nl.
Afhankelijk van de ruimte is er een geluidsinstallatie voor een welkomstwoord mogelijk. Tijdens het show en entertainmentprogramma, waar u verzekerd bent van een privétafel voor uw gezelschap, serveren wij een 3-gangen diner inclusief wijnen en dranken uit Hollands assortiment. Na de show kunt u toegang tot de spetterende afterparty, inclusief dranken.
Diner show Monsterevents.
Onder de habijten van de monniken gaat een spetterend showballet schuil! Dineren en genieten van een geweldige show! Diner show de" Belevenis" zou natuurlijk geen diner show zijn zonder een heerlijk gangen menu. Na het voorgerecht neemt de cast u mee naar de grootste musicalsuccessen op Broadway.
Magic Cabaret Theater Diner Een Unieke Avond Uit Kasteel Limbricht.
Met het Magic Cabaret Theater Diner van Rob en Emiel wordt u de hele avond volledig in de watten gelegd en verrast door de vele bijzondere acts. Rob en Emiel bieden een unieke show die omschreven kan worden als een originele combinatie van cabaret, magie, stand-up comedy en mentalisme.
HOME Dreamfactory Dinnershow in Culemborg.
De dinnershow is inclusief een 3-gangen diner. Aan tafel wordt het voorgerecht geserveerd. Aanvullend staat er een warm en koud buffet voor u klaar. Kies uit een variatie aan warme en koude gerechten. Uiteraard kunnen we rekening houden met speciale dieetwensen.
Dinnershow Enjoy.nl.
Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Van een show met Hollandse feestklassiekers. Avondje top entertainment. Al vanaf 2 personen te boeken. Vanaf 5490, p.p. Travestieten Show Diner leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam.
Dinnershow Spektakel met muziek, zang en diner Brooklyn nights.
Daarna geniet u van een heerlijk 4-gangen diner. Overgoten met een muzikaal sausje door Stanley Burleson en maar liefst 16 dansers. Aansluitend ervaart u een Brooklyn Show met LA The Voices en andere top-artiesten. Op het programma staan afwisselend pop, RB en klassiek.
Dinner in Motion Hét meest bijzondere restaurant van Nederland!
Dinner in Motion. DINNER IN MOTION. HOUD MIJ OP DE HOOGTE BEKIJK DE VOLLEDIGE VIDEO. HET MEEST BIJZONDERE RESTAURANT VAN NEDERLAND. OPENING OKTOBER / NOVEMBER @ PIAZZA, EINDHOVEN. DINNER IN MOTION. HOUD MIJ OP DE HOOGTE BEKIJK DE VOLLEDIGE VIDEO.
Dinnershow Pandora.
Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen. Groep Groepstickets of arrangementen Meer informatie. Exclusief Exclusieve shows en op maat events Meer informatie.

Contacteer ons

Resultaten voor show diner