cabaret dinnershow

Paradis Latin Cabaret dinnershow Parijs Wegwijs naar Parijs.
Feestdagen in Parijs. Paradis Latin Cabaret dinnershow Parijs. Het Paradis Latin Cabaret is een van de oudste cabarets van Parijs, toentertijd gerestaureerd door meneer Gustave Eiffel himself! Nergens kun je de sfeer van Parijs zo proeven als bij een dinnershow in dit cabaret.
Comedy Cabaret Dinnershow Bedrijfsuitje Amsterdam.
U bent nu hier: Home Comedy Cabaret Dinnershow. Comedy Cabaret Dinnershow. Een etentje Maar dan moet het wel leuk zijn! Als u van uw bedrijfsetentje een succes wilt maken, dan kunt u het in een hilarisch sausje dompelen en er een Comedy Diner van maken!
Rob Emiel Magic Cabaret theater Diner.
Bij het Magic Cabaret Theater Diner wordt u de hele avond in de watten gelegd. Tijdens deze compleet verzorgde avond uit wordt u verrast door vele bijzondere acts van Rob en Emiel. Hun veelbesproken shows zijn het beste te omschrijven als een originele combinatie van cabaret, magic, stand-up comedy en mentalisme.
Tasty Comedy DenHaag.com.
Tasty Comedy is een dinnershow op De Pier in Scheveningen, waarbij heerlijk eten, gezelligheid en komedie samenkomen op een bijzondere locatie. Tijdens de avondvullende comedyshow treden de allerleukste nationale en internationale comedians op, terwijl je geniet van een viergangendiner met een panoramisch uitzicht over zee en de kilometers lange kust van Den Haag.
Magic Cabaret Theater Diner Een Unieke Avond Uit Kasteel Limbricht.
Met het Magic Cabaret Theater Diner van Rob en Emiel wordt u de hele avond volledig in de watten gelegd en verrast door de vele bijzondere acts. Rob en Emiel bieden een unieke show die omschreven kan worden als een originele combinatie van cabaret, magie, stand-up comedy en mentalisme.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
Cabaret diners HAL4.
De Flamingos maken uw bedrijfsevenement, tot een spraakmakend en kleurrijk feest! De Flamingos hebben tijdens vele honderden feestelijke gebeurtenissen jarenlang ervaring opgebouwd en voelen in no time hun publiek aan. De cabaret dinnershow. De speciale dinnershow van De Flamingos is een kant-en-klaar avondvullend programma.
Rob Emiel Magic, cabaret, mindreading en feel-good theater.
Vanaf de eerste try-outs in 2002 spat de chemie de zaal in. De combinatie van magic, cabaret, mindreading, comedy en theater slaat in als een bom. Al snel volgen nationale én internationale tournees. De combinatie van vakmanschap en commercieel inzicht, zorgt voor een overvolle agenda.

Contacteer ons

Resultaten voor cabaret dinnershow