cabaret dinnershow

Comedy Dinner Show Playground Comedy.
Leverancier van comedy-avonden, comedyslams en workshops. Variërend van cabaret en stand-up comedy tot geestige dichters en producties op maat. Comedy Dinner Show. Speellijst Playground Comedy. Next show in. DAYS HOURS MINS SECS. Comedy Dinner Show, keihard lachen en tafelen het beste van twee werelden: brood en spelen.
Theater Restaurant De Toegift @Klif12 Hét theater van Texel! Home.
Tijdens ons theaterdiner Passie, buitengewoon van binnenuit geniet u niet alleen van een overheerlijk driegangendiner maar wordt u ook nog eens tussen de gangen door vermaakt met anderhalf uur gevarieerd theater! Theater uitgevoerd door alle dienstdoende medewerkers van de Toegift! Zij trakteren u, buitengewoon gepassioneerd, op een avond gevuld met passie voor smaak, muziek, cabaret en poëzie.
Cabaret, dinnershow en theater Uitgaansgelegenheid voor concert, feest en dagje weg.
Cabaret, dinnershow en theater. Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg. Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen.: Bekijk hier de mogelijkheden! Ticketmaster Voor tickets voor je favoriete cabaret of theater voorstelling ben je hier op de goede plek.
Parijs: de cabaret shows en dinnershows in de Moulin Rouge, Le Crazy Horse en het Lido.
Er zijn per dag twee shows: om 20.00 uur en om 22.15. Als u kaartjes voor de dinnershow heeft moet u om 18.30 uur aanwezig zijn zodat u eerst kunt eten. Adres: Rue Pierre Fontaine 25. De shows in de Moulin Rouge. Nightclub Cabaret Chez Raspoutine.
Stand-up Comedy Dinershow Uitjes Den Haag.
Dan bent u bij onze comedy dinershow aan het juiste adres. Dit comedyshow diner in Den Haag combineert lekker lachen lekker eten. Deze gezellige dinershow vol humor is geschikt voor iedereen van jong tot oud en vooral als bedrijfsuitje, personeelsdag of vrijgezellenfeestje.
Theater diner Bosrestaurant Overberg.
Magic Cabaret Theater Diner. Donderdag 1 februari 2018. Dinsdag 6 maart 2018. Maandag 7 mei 2018. Dinsdag 5 juni 2018. Wilt u boeken voor dit unieke optreden van Rob en Emiel inclusief 5-gangen diner? De avond begint om 18.45 uur en is ca.
Een uniek bedrijfsuitje Theater op het Water Dinnershows.
Leuke avond uit? Het leukste bedrijfsuitje vindt u bij ons in Rotterdam! Aan boord van Partyschip de Ameland treft u een varende dinnershow aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment. Glamour Bingo op de Maas.
Comedy Cabaret Dinnershow Bedrijfsuitje Amsterdam.
U bent nu hier: Home Comedy Cabaret Dinnershow. Comedy Cabaret Dinnershow. Een etentje Maar dan moet het wel leuk zijn! Als u van uw bedrijfsetentje een succes wilt maken, dan kunt u het in een hilarisch sausje dompelen en er een Comedy Diner van maken!

Contacteer ons

Zoeken naar cabaret dinnershow