de dinnershow

Dinnershow Spektakel met muziek, zang en diner Brooklyn nights.
De avond is pas afgelopen na de afterparty. Ontmoet hier de optredende artiesten, geniet nog na van een enerverende avond en blijf tot de Grand Final, die plaatsvindt rond middernacht. Een grootse afsluiting van de enige Dinner Experience in Nederland. De Dinnershow biedt ruime keuze aan mogelijkheden.
HOME Dreamfactory Dinnershow in Culemborg.
Tijdens de dinnershow avond kunt u onbeperkt gebruik maken van de bar. De gastvrouw komt regelmatig bij uw tafel de bestelling opnemen. Er wordt geschonken van de Hollandse Bar, dit is binnenlands gedistilleerd, bier, wijn fris, koffie en thee, zoveel u wilt.
Dinnershow Pandora Bookx.nl.
Uiteraard zijn overige dranken uit Hollands assortiment ook te verkrijgen. Na de show kunt u toegang tot de spetterende afterparty, inclusief dranken. Klik hier voor een overzicht van de showdata om uw gasten uit te nodigen voor de nieuwste Dinnershow Pandora.
Dè Dinnershow Brooklyn Nights Geniet van een muzikaal culinair spektakel. Brooklyn nights.
Geniet tijdens het 4 gangen diner van zorgvuldig geselecteerde wijnen, het entertainment tussen de tafels en tijdens ludieke momenten zelfs op een aantal tafels. De tafels worden aan de hand van de categorieën op de parterre en 1e etage indien geopend van achteruit de zaal ingedeeld.
Dinnershow Pandora.
Het programma van de avond ziet er als volgt uit.: Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty!
AGENDA Dreamfactory Dinnershow in Culemborg.
Mocht u speciaal met de kerst een show boeken, wees er dan op tijd bij. Heeft u een groep dan kunt u altijd contact opnemen om te kijken of er een speciale avond ingelast kan worden. Copyright Showtown Dinnershow Dreamfactory Culemborg Beesdseweg 1a Culemborg Tel: 020-3629800 of 06-31939855 info@showtown.nl KVK 66158435 BTW 856420323B01 web partners sitemap.
Studio 21 dinnershow Pandora Hilversum 2018 ALLES wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Vergeleken met de voorgaande shows, Fantasy Dinnershow en Dinnershow 2000 vind ik de Pandora Show een teleurstelling. Je bent aan het wachten voor de hoogtepunt van de show die nooit komt. De show bestaat vanaf het begin tot het eind uit zang en dans, geen.

Contacteer ons

Zoeken naar de dinnershow