de dinnershow

Dinnershow of Dreams Hilversum 002 De wereld is Kras.
DreamsLive, de Dinnershow zorgeloos genieten. Beleef een onvergetelijke complete avond uit in studio 21 op het MediaPark in Hilversum. Frank Wentink's' DreamsLive is een sensatie die niemand mág missen.Dreams is een droom van een show, boordevol fantastische muziek, bruisende choreografieën van Marc Forno, oogstrelende kostuums en wáánzinnige decors.
Dinnershow Pandora Arriva Touring.
De Dinnershow Pandora is een prikkelend avontuur vol passie, verleiding en spanning waarin betoverende klanken en breekbare schoonheid strijden om uw aandacht. Uw browser moet Javascript ondersteunen, om een boeking te kunnen doen. Liever met uw eigen groep op reis?
Wees welkom in de wereld van de Dinnershow?
Wees welkom in de wereld van de Dinnershow? Welkom in de wereld van ZwagersCulinair Dinnershow, dit is de nieuwe show die op maat wordt gemaakt. Speciaal voor de. Dinnershow wordt de locatie door Catering ZwagersCulinair IJsselstein UT geheel omgetoverd tot een sfeervolle ambiance.
Bedrijfsuitje organiseren? 1001 leuke ideeÃn tips bedrijfsuitje DreamsLive, de Dinnershow.
DreamsLive, de Dinnershow. DreamsLive, dé dinnershow. Nederlands grootste en meest afwisselende show! Geniet van een bijzonder 4-gangendiner en een prachtige show die u meevoert met de dromen van bijzondere en inspirerend mensen. Ontroerende en vooral spetterende momenten maken de show geschikt voor jong en oud.
Musical Mania! Dinnershow De Avenue.
Incidenteel vindt de dinnershow plaats in De Sociëteit bovenzaal. Deze zaal is alleen per trap bereikbaar en helaas niet rolstoeltoegankelijk. De dinnershows zijn geschikt voor jong en oud, echter adviseren wij om de dinnershow te bezoeken met kinderen vanaf 8 jaar.
Een uniek bedrijfsuitje Theater op het Water Dinnershows.
Leuke avond uit? Het leukste bedrijfsuitje vindt u bij ons in Rotterdam! Aan boord van Partyschip de Ameland treft u een varende dinnershow aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment. Glamour Bingo op de Maas.
Dinnershow Pandora.
Dinnershow Pandora zit erop! Samen met 110.000 gasten hebben we maar liefst 151 keer een fantastische show beleefd. Met het hele team hebben we 35, jaar genoten van iedere show! Namens het hele team aan alle gasten die zijn geweest: bedankt voor jullie energie! Blijf op de hoogte van alle Studio21 evenementen en live programmas.:
Dinnershow op een Prachtige Exclusieve Accommodatie.
De moderne dinnershow is erop gericht dat uw gasten onderling meer met elkaar contact hebben door een inrichting met zittafels en hoge tafels, zodat de gasten rond kunnen lopen en tevens geëntertaind worden door diverse shows. De Saturday Night Fever Dansvloer mag in deze dinnershow natuurlijk niet ontbreken.

Contacteer ons

Meer resultaten voor de dinnershow