dinner en show

Dinnershow Van der Valk Avifauna.
Deel pagina Google Facebook Twitter. Glitter glamour in combinatie met culinair genieten; dat is de Dinnershow bij Avifauna. Een heerlijk muzikaal spektakel gedurende de hele avond inclusief onbeperkt eten een uitgebreid koud en warm buffet en drinken binnenlands gedistilleerd. Elke show is weer anders!
Dè Dinnershow Brooklyn Nights Geniet van een muzikaal culinair spektakel. Brooklyn nights.
De Dinner Experience. Wentink Forno Partners presenteert in samenwerking met Meinders Catering in Studio's' Aalsmeer: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van volop show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten. Brooklyn Nights staat garant voor een afwisselende avond uit met een uitstekend 4 gangen diner en onvervalst entertainment.
zondag 6 mei Dinner Show.
De gangen zijn geïnspireerd door verschillende landen, waarbij u een reis maakt over de wereld met verschillende smaken en sferen. De gangen zullen muzikaal ondersteund worden door de muzikanten: Karlijn Luk, Margot van den Berg, Luuk Verweij en Iris van der Aar.
HOME Dreamfactory Dinnershow in Culemborg.
Ook leent de locatie zich uitstekend voor andere zakelijke evenementen, denk aan cd en productpresentaties, artiestenavonden, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en bruiloften. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ons kan uw evenement of feest tot een succes brengen dankzij flexibiliteit, volledige verzorging en culinaire en productionele ondersteuning.
Dinnershow op een Prachtige Exclusieve Accommodatie.
The Highlight Fantasy Dinner Show. Met onze Highlight Fantasy Dinner Show hebben wij voor u een show samengesteld met alle hoogtepunten uit onze dinnershows. Natuurlijk met live-muziek, prachtig showballet en bijvoorbeeld een geweldige Blues Brothers of Elvis Presley Act. Dit zorgt voor veel afwisseling wat uitloopt tot een prachtige show.
Over Dinnershow Pandora Dinnershow Pandora.
De Dinnershow is uitgegroeid tot dé succesformule voor een feestelijk bedrijfsevenement en is ook de complete avond uit voor familie en vrienden! Een heerlijk diner, onbeperkte dranken uit het Hollandse assortiment, een spectaculaire Vegas geïnspireerde show en een spetterende afterparty, dát is Dinnershow Pandora!
Capone's' Dinner and Show Kissimmee 2018 ALLES wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Stel 37Wim een vraag over Capone's' Dinner and Show. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. johnkucik, Owner van Capone's' Dinner and Show, reageerde op deze beoordeling Gereageerd 19 oktober 2015.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.

Contacteer ons

Resultaten voor dinner en show