dinnershow vacatures

Magic Cabaret Theater Diner Een Unieke Avond Uit Kasteel Limbricht.
maximaal 20 personen. De grote Salle de Fête wordt speciaal omgebouwd in een sfeervolle theatersetting en onze chef bereidt culinaire gerechten in de vorm van een heerlijk 5-gangen diner. De magicians bezorgen u samen met onze chef een onvergetelijke avond.
Persberichten: Special guest Hans Klok en Oseven maken decembershows Dinnershow Pandora extra speciaal.
Een bijzondere en spectaculaire afsluiter van 2018. Dinnershow Pandora is in de afgelopen 3 jaar, met 200.000 bezoekers, uitgegroeid tot een succesformule voor feestelijke bedrijfsevenementen maar ook een complete avond uit voor familie en vrienden. Een heerlijk diner, onbeperkte dranken en een spectaculaire Vegas geïnspireerde show en een spetterende afterparty.
La Folie, Theater Dinershow Amsterdam Tobacco Theater.
Accordeonist Dédé André Vrolijk, met zijn subtiele en sublieme spel, in de pers de opvolger van Johnny Meijer genoemd, speelde met het Metropoleorkest, René Froger, Simone Kleinsma en zelfs voor Koningin Maxima. Meer informatie prijzen. vindt u in ons locatieboek.
Circus, cabaret chaos dinnershow.
Circus, cabaret chaos dinnershow. Teatro Boxtalino is een adembenemende dinnershow met circus, cabaret, live music, gastronomie en ware chaos! Het is echt genieten bij Teatro Boxtalino waar diva's' en bizarre clowns de gasten verwelkomen en de avond begint met een totale staking in de keuken!
Medewerker bediening Studio 21 Dinnershow Pandora Vacatures JMW Horeca Uitzendbureau.
Wil jij Dinnershow Pandora graag van dichtbij meemaken? Wanneer je solliciteert ontvang je allereerst een automatische bevestiging per e-mail. Op basis van jouw CV en motivatie maken we een selectie en ontvang je een reactie. Bij een positieve eerste indruk, volgt een telefonisch selectiegesprek met een recruiter van JMW. Vervolgens wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek op onze JMW vestiging. Overtuigd of meer weten? Solliciteer met CV, korte motivatie en representatieve foto! Voor vragen, neem gerust contact op met Marieke. Deze vacatures interesseren je mogelijk ook.
Vacature De Avenue.
Dan is het belangrijk dat je zon tien uur in de week, niet bang bent om hard te werken. In de keuken van De Avenue wordt maatwerk geleverd; van een viergangenmenu tot walking dinner, buffet en bitterballen, we hebben het allemaal.
Tasty Comedy.
Aangevuld met Internationale physical comedy acts uit o.a. de VS, Engeland, en Duitsland die het geheel nog een extra dimensie geven. Bij onze shows kun je samen genieten van het 360 graden panoramisch uitzicht dat de Pier van Scheveningen biedt.
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Contacteer ons

Op zoek naar dinnershow vacatures?