dinnershow vacatures

La Folie, Theater Dinershow Amsterdam Tobacco Theater.
Accordeonist Dédé André Vrolijk, met zijn subtiele en sublieme spel, in de pers de opvolger van Johnny Meijer genoemd, speelde met het Metropoleorkest, René Froger, Simone Kleinsma en zelfs voor Koningin Maxima. Meer informatie prijzen. vindt u in ons locatieboek.
Dinnershows en entertainment shows De Ameland Partyboot Partyschip Rotterdam.
Blader eens door al onze fantastische arrangementen en geniet van het uitgebreide aanbod. Heeft u vragen neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@partyservice.nl of bel via 0900 2353337 of vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in.
maisonvandenboer.com.
Dinnershow voor een spectaculair evenement Arjan van Dijk Groep Arjan van Dijk.
Alleen een Middeleeuws of Oriëntaals decor is niet genoeg. De Arjan van Dijk Groep organiseert daarom spectaculaire themafeesten die niet alleen voorzien zijn van catering die passend is bij het thema, maar ook van een passend decor en aansluitende dinnershow.
Vacature De Avenue.
Dan is het belangrijk dat je zon tien uur in de week, niet bang bent om hard te werken. In de keuken van De Avenue wordt maatwerk geleverd; van een viergangenmenu tot walking dinner, buffet en bitterballen, we hebben het allemaal.
Dinnershow op maat Puur Amsterdam.
Gek op Holland dinnershow. Vraag het onze experts. Bewaar Dinnershow op maat. Heeft u speciale wensen voor uw dinnershow, maar staat hij niet tussen onze themas? Vertel ons uw idee en wij zorgen voor de uitvoering van A tot Z.
VACATURE M/V! Voor het nieuwe. Club Villa Thalia Facebook.
Zelfstandig werkend kok. Voor alle vacatures geldt minimaal één jaar ervaring. Ben jij flexibel inzetbaar, representatief en een echte teamplayer? Solliciteer direct door jouw sollicitatie en cv, met recente pasfoto, te mailen naar sollicitatie@sfeerhoreca.nl o.v.v. Dinnershow Villa Thalia. 16 augustus 2016.
Magic Cabaret Theater Diner Een Unieke Avond Uit Kasteel Limbricht.
Of u nu met uw partner, vrienden, familie of het hele bedrijf komt: Landgoed Kasteel Limbricht belooft u een onvergetelijke avond van hoogstaand niveau! Wij heten u vanaf 1900: uur welkom op ons landgoed. De avond is rond 2300: afgelopen.

Contacteer ons

Resultaten voor dinnershow vacatures