dinnershow vacatures

Medewerker bediening Studio 21 Dinnershow Pandora.
Zoek via het menu naar andere vacatures of bekijk hieronder vergelijkbare vacatures. Medewerker bediening Studio 21 Dinnershow Pandora. Ben jij op feestjes altijd de entertainer van de groep? Heb je affiniteit met de horeca en sta je graag in het middelpunt van de belangstelling?
Medewerker bediening Studio 21 Pandora Dinnershow.
Zoek via het menu naar andere vacatures of bekijk hieronder vergelijkbare vacatures. Medewerker bediening Studio 21 Pandora Dinnershow. Ben jij op feestjes altijd de entertainer van de groep? Sta je graag in het middelpunt van de belangstelling en ben jij niet bang om letterlijk in.
medewerker bediening studio 21 dinnershow pandora vacatures. Werk in Hilversum Monsterboard.nl.
Financieel Administratief Medewerker. medewerker bediening studio 21 dinnershow pandora vacatures Hilversum We hebben 1917 medewerker bediening studio 21 dinnershow pandora vacatures in Hilversum voor je gevonden op Monsterboard.nl. Maak een vacature alert aan. Ontvang medewerker bediening studio 21 dinnershow pandora vacatures in Hilversum per e-mail.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
Pandora-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Ja, we hebben het over de Dinnershow Pandora in Studio 21 te Hilversum! De mogelijkheid om te werken tijdens de Dinnershow Pandora, is een unieke ervaring. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor JMW Vacatures in Utrecht.
Pandora-vacatures in Bussum augustus 2018 Indeed.nl.
De Dinnershow Pandora is een uniek concept waarbij gasten genieten van een avond entertainment in combinatie met een heerlijke 3 of 4 gangen menu. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor JMW Vacatures in Hilversum. Lees meer over werken bij Jmw.
Vacature De Avenue.
Dan is het belangrijk dat je zon tien uur in de week, niet bang bent om hard te werken. In de keuken van de Avenue wordt maatwerk geleverd; van een viergangenmenu tot walking dinner, buffet en bitterballen, we hebben het allemaal.
Medewerker bediening Studio 21 Dinnershow Pandora Vacatures JMW Horeca Uitzendbureau.
Wil jij Dinnershow Pandora graag van dichtbij meemaken? Wanneer je solliciteert ontvang je allereerst een automatische bevestiging per e-mail. Op basis van jouw CV en motivatie maken we een selectie en ontvang je een reactie. Bij een positieve eerste indruk, volgt een telefonisch selectiegesprek met een recruiter van JMW. Vervolgens wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek op onze JMW vestiging. Overtuigd of meer weten? Solliciteer met CV, korte motivatie en representatieve foto! Voor vragen, neem gerust contact op met Marieke. Deze vacatures interesseren je mogelijk ook.

Contacteer ons

Op zoek naar dinnershow vacatures?