kerst dinnershow aalsmeer

Speciale Dinnershow arrangementen.
Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten. Informatie en Boek. Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer Spectaculaire Dinnershow! Studios Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights!
Brooklyn Nights.
Hoofdgerecht: parade van kalfsvlees met truffeljus, geserveerd met een taartje van aardappel en vers gewokte seizoen groenten. Dessert: huisgemaakte traditionele Franse crème brûlée. Dieetwensen dienen van te voren te worden doorgegeven. Studio's' Aalsmeer Van Cleeffkade 15 1431 BA Aalsmeer. Toon op kaart.
Dinnershow Aalsmeer DagjeWeg.NL.
verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. Een sterrenavond uit in Studio's' Aalsmeer, dat is genieten van heerlijk eten, terwijl je op het puntje van je stoel zit! De dinnershow Brooklyn Nights biedt, naast een uitgebreid diner, een avond vol top entertainment.
KERST DINNERSHOW Dreamfactory Dinnershow.
De Dinnershow Dreamfactory biedt u een feestelijk diner met entertainment in een prachtige kerstambiance. Zelf kunt u ook een dansje wagen, want de Dinnershow Dreamfactory heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer! Namens de Dinnershow Dreamfactory XMAS Edition wensen wij u een sfeervolle en gezellige kerst toe!
Dinnershow Fantastique.
Studio Gala presenteert deze kerst weer een speciale kersteditie van de Dinnershow Fantastique. Wij zorgen ervoor dat het u ook deze kerst aan niets zal ontbreken. De reserveringen voor de speciale kerst editie gaan erg snel, wilt u erbij zijn reserveer dan nu.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Studio 21 Televisiestudio als unieke eventlocatie.
En een megagroot indoor led-wall met unieke mogelijkheden voor elk evenement! Bijzonder aan Studio 21 zijn de haast eindeloze mogelijkheden: 50 gasten, 5.000 gasten, een dinnershow, een personeelsfeest, een congres. Studio 21 is zo wendbaar als de industrie zelf. Maak kennis met de wereld van cameras, licht en show.
Brooklyn Nights, Aalsmeer Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Italiaans restaurants in Aalsmeer. Mediterraan restaurants in Aalsmeer. Pizzeria restaurants in Aalsmeer. Sushi restaurants in Aalsmeer. Veganistische restaurants in Aalsmeer. Vegetarische restaurants in Aalsmeer. Vis en zeevruchten restaurants in Aalsmeer. De beste Pasta in Aalsmeer. Koffie en thee in Aalsmeer.

Contacteer ons

Op zoek naar kerst dinnershow aalsmeer?