rtl dinnershow

RTL XL.
RTL Dinnershow Pandora van RTL naar Oseven happening and food. Logo RTL. Menu. Sluiten. Zoeken. meer. Facebook. Twitter. LinkedIn. Whatsapp. E-mail. Print. Terug.
Met ingang van 1 juli 2018 draagt RTL de organisatie van de Dinnershow Pandora over aan Oseven happening and food. Oseven zal de show continueren en neemt de exploitatie van Studio 21, de thuisbasis van de Dinnershow, over. Alle betrokken medewerkers zetten hun werkzaamheden voort bij de nieuwe werkgever.
Dinnershow Pandora Bookx.nl.
Beleef Dinnershow Pandora en geniet van een 3 of 4-gangendiner inclusief drankjes. Geniet hierna van de spetterende afterparty waarbij een DJ en de cast feestelijke nummers ten gehore zullen brengen! Beleef deze avond met vrienden, familie, collegas of zakelijke relaties.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
Dinnershow Fantastique.
Wij hebben exclusieve prijsafspraken voor u gemaakt. Bent u op zoek naar een echt origineel cadeau waarmee u iedereen verrast. Met een cadeaubon voor Dinnershow geeft u een beleving cadeau aan uw medewerkers, familie, vrienden of kennissen. Dinnershow op maat.
Studio 21 dinnershow Pandora Hilversum 2018 ALLES wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Vergeleken met de voorgaande shows, Fantasy Dinnershow en Dinnershow 2000 vind ik de Pandora Show een teleurstelling. Je bent aan het wachten voor de hoogtepunt van de show die nooit komt. De show bestaat vanaf het begin tot het eind uit zang en dans, geen.

Contacteer ons

Zoeken naar rtl dinnershow