show en diner

Dinnershow Pandora Bookx.nl.
Afhankelijk van de ruimte is er een geluidsinstallatie voor een welkomstwoord mogelijk. Tijdens het show en entertainmentprogramma, waar u verzekerd bent van een privétafel voor uw gezelschap, serveren wij een 3-gangen diner inclusief wijnen en dranken uit Hollands assortiment. Na de show kunt u toegang tot de spetterende afterparty, inclusief dranken.
Dinner in Motion Hét meest bijzondere restaurant van Nederland!
Raphael Leite Facebook recensie. Heb getwijfeld te reserveren door de hoge prijs, maar het was het helemaal waard. Het is een hele bijzondere ervaring, en heel gezellig doordat je ook nog andere mensen ontmoet waarmee je aan een tafel zit.
Leuke show, gecombineerd met redelijk diner Reizigersbeoordelingen Studio 21 dinnershow Pandora TripAdvisor.
4 november 2016 beoordeeld. Leuke show, gecombineerd met redelijk diner. Op zich is dinershow Pandora een leuk concept. De shows zijn onderhoudend en afwisselend. Goede zang en dans. Het driegangenmenu is goed, maar zeker niet van een hoogstaand niveau. Met een groep is het de gezelligheid onder elkaar die de avond tot een succes maakt.
Diner show Monsterevents.
Bent u geïnteresseerd in de Diner show de" Belevenis, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt dan kijken welke data de show u het beste uitkomt en wij verzorgen de rest! Kortom, alle ingrediënten voor een geweldig theater spektakel dat u nooit meer vergeet!
Dinnershow Enjoy.nl.
Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Van een show met Hollandse feestklassiekers. Avondje top entertainment. Al vanaf 2 personen te boeken. Vanaf 5490, p.p. Travestieten Show Diner leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam.
HOME Dreamfactory Dinnershow in Culemborg.
De dinnershow is inclusief een 3-gangen diner. Aan tafel wordt het voorgerecht geserveerd. Aanvullend staat er een warm en koud buffet voor u klaar. Kies uit een variatie aan warme en koude gerechten. Uiteraard kunnen we rekening houden met speciale dieetwensen.
Tasty Comedy.
Nationale en internationale comedians. Welkomst cocktail bij binnenkomst. Inclusief show en 4-gangen diner, excl. drankjes en boekingskosten 350. Een heerlijke tweepersoonstafel voor jullie en dat ook nog een op één van de beste plekken in ons restaurant. Koop je tickets.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor show en diner