show en diner

Tasty Comedy.
VIP 2 Persoons tafels. Nationale en internationale comedians. De ticketprijs is per persoon. Inclusief show en 4-gangen diner, excl. drankjes en boekingskosten 350. Een heerlijke tweepersoonstafel voor jullie en dat ook nog eens op één van de beste plekken in ons restaurant.
Groepsdinnershow? Borrelboot en Utrechts Magical Cabaret Diner!
We hebben onze magiër plechtig laten beloven dat hij uw diner met rust laat. U kunt dus zonder trucs genieten van een heerlijk driegangendiner. Vond u die show voor de groep maar flauwekul en denkt u te weten hoe het zit?
Dinnershow Pandora.
Samen met 110.000 gasten hebben we maar liefst 151 keer een fantastische show beleefd. Met het hele team hebben we 35, jaar genoten van iedere show! Namens het hele team aan alle gasten die zijn geweest: bedankt voor jullie energie! Blijf op de hoogte van alle Studio21 evenementen en live programmas.:
Magic Cabaret Theater Diner Een Unieke Avond Uit Kasteel Limbricht.
Wilt u verzekerd zijn van een compleet avondje uit? Met het Magic Cabaret Theater Diner van Rob en Emiel wordt u de hele avond volledig in de watten gelegd en verrast door de vele bijzondere acts. Rob en Emiel bieden een unieke show die omschreven kan worden als een originele combinatie van cabaret, magie, stand-up comedy en mentalisme.
Diner Gameshow.
Duur van de show bedraagt ongeveer 2 en half uur. Diner Gameshow online reserveren. Reserveer de Diner Gameshow direct online. U ontvangt na reservering van ons een bevestiging zodra uw reservering definitief is. Klik hier om te reserveren. Een vrolijke, gezellige en spannende spelshow waarbij er een perfecte afstemming is tussen de spelshow en de verschillende gangen.
Marokkaanse Diner en show.
Excursies in Marokko.: Ouarzazate kasbah Ait Ben Haddou excursies. Marrakech paleizen en monumenten tour. Souks en Medina of Marrakech Tour. Tuinen en wallen van Marrakech Tour. Fantasia Marokkaanse Diner en Folklorique Show. Marokkaanse Diner en show. Excursie Ourika vallei Atlasgebergte.
Diner show Monsterevents.
Bent u geïnteresseerd in de Diner show de" Belevenis, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt dan kijken welke data de show u het beste uitkomt en wij verzorgen de rest! Kortom, alle ingrediënten voor een geweldig theater spektakel dat u nooit meer vergeet!
Dinnershows De Avenue.

Contacteer ons

Zoeken naar show en diner