brooklyn nights dinnershow

Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer Spectaculaire Dinnershow!
Wederom brengt Nederlands meest spraakmakende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show.
Brooklyn Nights, Aalsmeer Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Brooklyn nights is een uitstekend georganiseerde Frank Wentink natuurlijk georganiseerde dinner show, die weinig te wensen overlaat. Het 4 gangen diner is van goede kwaliteit en wordt strak uitgeserveerd door een grote brigade en de daarbij geserveerde wijnen zijn van een prima niveau en worden.
Brooklyn Nights Studios AalsmeerStudio's' Aalsmeer.
Een jubileum te vieren, op zoek naar een origineel cadeau of gewoon zin een avond compleet in de watten gelegd te worden? Met de dinnershow van de Big Apple: Brooklyn Nights geniet u van een compleet verzorgde avond vol muzikaal en culinair topentertainment.
Tickets bestellen Brooklyn nights.
Met de bus. Beleef Brooklyn Nights op de manier die past bij u en uw gezelschap. U kunt een keuze maken uit één van de arrangementen die allen een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat onderstaande elementen, mits anders aangegeven.:
Dineren in de Big Apple Brooklyn nights.
Wederom biedt dé meest spraakmakende producent van de dinnershows, Frank Wentink in samenwerking met choreograaf, kostuumontwerper Marc Forno Wentink Forno Partners, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top entertainment.
Brooklyn Nights bij Eventim.nl Dé online ticketshop.
zoveel te beleven, eten, drinken entertaiment, Geweldig het was heel bijzonder. Wederom biedt dé meest spraakmakende producent van de dinnershows, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top entertainment.
Dè Dinnershow Brooklyn Nights Geniet van een muzikaal culinair spektakel. Brooklyn nights.
Brooklyn Nights beleven zoals u dat wilt! Vijf verschillende tickets voor de avond van uw leven. Programma Brooklyn Nights. Adres en route. 0900-1353 45 cpm. Niet alle velden zijn juist ingevuld.: Brooklyn Nights 2014. Studio's' Aalsmeer van Cleeffkade 15 1431 BA Aalsmeer.
Dinnershow Studios AalsmeerStudio's' Aalsmeer.
Wilt u uw gasten vooraf persoonlijk welkom heten bij Brooklyn Nights? We kunnen één van onze locaties exclusief voor uw gezelschap beschikbaar stellen voor een persoonlijk en feestelijk ontvangst. Een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gebeurtenis verdient een extra attentie.

Contacteer ons

Meer resultaten voor brooklyn nights dinnershow