dinnershow met overnachting

Dinnershow tips.
VANAF 144, Avondje uit met Tribute to the Cats Inclusief Overnachting in Egmond aan Zee. Zin in een avondje uit met z'n' tweetjes, familie of vrienden? Op zaterdag 19 januari 2019 kunt u een spectaculaire dinnershow beleven met de Tribute to the Cats band.
Abba Gold sensationele Dinnershow met overnachting Vijftigplus.nl.
Abba Gold sensationele Dinnershow met overnachting. Vijftigplus.nl Weekendje weg Abba Gold sensationele Dinnershow met overnachting. Op zaterdag 12 april 2014 vindt een fantastische internationale dinnershow plaats. Een sensationale muzikale act: Abba Gold The Concert Show. Een zeer authentiek klinkend tribute aan deze legendarische band!
spaander dinnershow arrangement art hotel Spaander Volendam.
spaander dinnershow arrangement. Een tweedaags arrangement met op de zaterdagavond de sensationele Spaander Dinnershow Een show in één koffer gevangen! Deze show in combinatie met een 4-gangendiner en een relaxte overnachting met ontbijtbuffet vormen samen de ingrediënten voor een geweldig weekendje weg.
Hotel Pandora Dinnershow.
Wat is er dan leuker om je bezoek aan deze dinnershow af te maken met een overnachting in een echt Media Hotel, waarbij de rijke geschiedenis van Hilversum volgens ons het Last Vegas van Nederland proeft en je dag begint met een goed ontbijt om de dag fris te beginnen met maar liefst 20 procent korting!
Hotel Asteria Venray Arrangement Dinnershow.
Bij 2 overnachtingen is er een extra driegangen diner inbegrepen met een heerlijke ontbijt op zaterdag. 15 december Kerstshow. 22 december Kertsshow. Dinnershow zonder overnachting. Culinaire en muzikale dinnershow inclusief viergangen diner en drankjes Hollands gedistilleerd van 1900: tot 2330: uur.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
Dinnershow inclusief overnachting in Egmond aan Zee.
Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust 130.00 p.p.p.n. Tribute to Amy Winehouse Dinnershow met Overnachting in Egmond aan Zee 139.00 p.p.p.n. Dinnershow The Story of the Dubliners met Overnachting in Egmond aan Zee 139.00 p.p.p.n. 2-daags SUPER Kerstaanbieding aan zee 139.00 p.p.p.n.
Dinnershow Mon Amour Hotel Zuiderduin.
Op zaterdag 11 maart 2017 staat Mon Amour in Hotel Zuiderduin met een fantastische dinnershow: 50 jaar Paling Sound! Tijdens de show kunt u genieten van uitgebreide koude en warme buffetten, drankjes en uiteraard een schitterend live optreden van deze band. Het programma bestaat uit.: aanvang dinnershow 18.15 uur. onbeperkt Hollands drankarrangement. uitgebreid koud buffet. live optreden artiesten. uitgebreid warm buffet. live optreden artiesten. luxe dessert buffet. einde avond c.a. Reserveren via 072-750 2000. U kunt aansluitend overnachten en de volgende dag genieten van een ui tgebreid ontbijtbuffet. Totaalprijs: 129, p.p. in een 2-pers.kamer. Klik hier om het arrangement incl. overnachting te boeken.

Contacteer ons

Meer resultaten voor dinnershow met overnachting