dinnershow rotterdam delfshaven

Avondje uit in Rotterdam Perfecte Groepsuitjes of bedrijfsuitjes.
VANAF 7950, Hans Kazan Show Dinnershow op het Water in Rotterdam. Nederlands bekendste goochelaar Hans Kazàn staat op het podium samen met zijn jongste zoon, comedian Steven Kazàn. VANAF 6950, Avondje uit met de Las Vegas Shownight op het Water in Rotterdam.
Rotterdam UitEtenWeb.
Dinnershow Fantastique.
Wij hebben exclusieve prijsafspraken voor u gemaakt. Bent u op zoek naar een echt origineel cadeau waarmee u iedereen verrast. Met een cadeaubon voor Dinnershow geeft u een beleving cadeau aan uw medewerkers, familie, vrienden of kennissen. Dinnershow op maat.
Cabaret diners HAL4.
De Flamingos maken uw bedrijfsevenement, tot een spraakmakend en kleurrijk feest! De Flamingos hebben tijdens vele honderden feestelijke gebeurtenissen jarenlang ervaring opgebouwd en voelen in no time hun publiek aan. De cabaret dinnershow. De speciale dinnershow van De Flamingos is een kant-en-klaar avondvullend programma.
HUMOR DINER De Vrienden Live.
3011 TH Rotterdam. Donderdag 1700: 0400: uur vrij entree. Vrijdag en zaterdag 1700: 0500: uur. Sfeerhoreca houdt zich aan alle Europese regels op het gebied van online privacy. Wij gebruiken wel cookies en scripts om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Villa Thalia de bekendste evenementenlocatie in Rotterdam.
Villa Thalia, gevestigd in het statige pand van de voormalige bioscoop Thalia aan de Kruiskade, is de grootste en bekendste evenementenlocatie in het centrum van Rotterdam. Het filmverleden loopt als een rode draad door Villa Thalia, waar luxe en stijl de boventoon voeren.
Een uniek bedrijfsuitje Theater op het Water Dinnershows.
Een écht origineel bedrijfsuitje of personeelsfeest. Leuke avond uit? Het leukste bedrijfsuitje vindt u bij ons in Rotterdam! Aan boord van Partyschip de Ameland treft u een varende dinnershow aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.
Eten drinken Historisch Delfshaven Rotterdam.
Kortom ook Eetcafé Poolcafé Delfshaven is een spot welke u niet mag missen. Eetcafé Poolcafé Delfshaven, naast Poolen Rotterdam, de beste homemade hamburger van Rotterdam. Eten drinken, uitgaan en genieten van de vele mooie plekjes in Historisch Delfshaven is een must do voor iedereen die Rotterdam bezoekt.

Contacteer ons

Zoeken naar dinnershow rotterdam delfshaven