diner en show

Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
HUMOR DINER De Vrienden Live.
Humor Diner is een unieke muzikale show met veel interactie, onder begeleiding van een pianist. Humor Diner is zo afwisselend dat het niet in een paar woorden is te vangen. Een scheutje van dit, een scheutje van dat. Alle ingrediënten voor de schaterlach zijn aanwezig. Humor Diner is geschikt voor alle leeftijden. Veelvuldig geboekt door organisatoren van vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeestjes en school/familiereünies.
pre-show diner en after-show sleep samen met Restaurant Hotel Bieze VANSLAG.
Bed en Breakfast Borger en Vanslag, vrienden van het eerste uur. pre-show diner en after-show sleep samen met Restaurant Hotel Bieze. Pre-show diner, Van Streek en Vanslag. VANSLAG, het prachtige cultuurpodium in Borger Theme By SiteOrigin. Stuur naar e-mailadres Uw Naam Je e-mailadres Verzend e-mail Annuleren.
Moordspel diner show Auberge le Monde Diever bar/zaal verhuur groepen verzorging.
Moordspel diner show. De moord op Henk van der Vet. 12 personen tot max. Duur 3 a 4 uur afhankelijk van grootte groep. Kosten 4700, p.p. spel en diner, excl. Wie vermoordde Henk van der Vet uitbater van café In den Olde Horst te Diever?
Diner show Monsterevents.
Bent u geïnteresseerd in de Diner show de" Belevenis, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt dan kijken welke data de show u het beste uitkomt en wij verzorgen de rest! Kortom, alle ingrediënten voor een geweldig theater spektakel dat u nooit meer vergeet!
Home.
Enthousiaste getalenteerde artiesten voeren, naast hun aandeel in de bediening, een vrolijke muzikale show op. Geniet van een ongedwongen gezellige avond met heel veel humor, muziek en een heerlijk diner. U wordt geheel in stijl van het programma ontvangen, bediend en geamuseerd.
Dinnershow Amsterdam? De scherpste prijzen Mokum Events.
BTW Vanaf 35 personen dash; 3 uur en 30 minuten. Beetje teambuilding nodig? Mokum Events in Amsterdam nodigt u en uw gezelschap uit voor een bijzonder Teambuilding Cabaret Diner met driegangen diner. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Rondleiding Jordaan en Comedy Dinner Show in Amsterdam.
Dinnershows en themadiners voor groepen Puur Amsterdam.
In het hartje van Amsterdam, tussen de Jordaan en de rosse buurt, vindt u een bijzonder theater. Hier geniet u van een avondvullende show met een smakelijk 3-gangen diner, heerlijke wijnen en fantastische optredens. Tijdens het diner wordt u vermaakt met.

Contacteer ons

Resultaten voor diner en show