diner en show

Dinnershow op een Prachtige Exclusieve Accommodatie.
Wat voor dinnershows kan La Casserole regelen? Een avondvullend programma waar u onder het genot van een heerlijk drankje, lekker eten een unieke show voorbij ziet komen vol met zang, dans en allerlei ander entertainment. Laat u gasten smullen met een uitgeserveerd diner, Walking Diner, warm en of koud buffet of Live Cooking.
Diner show Monsterevents.
Bent u geïnteresseerd in de Diner show de" Belevenis, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt dan kijken welke data de show u het beste uitkomt en wij verzorgen de rest! Kortom, alle ingrediënten voor een geweldig theater spektakel dat u nooit meer vergeet!
Dinnershows en themadiners voor groepen Puur Amsterdam.
In het hartje van Amsterdam, tussen de Jordaan en de rosse buurt, vindt u een bijzonder theater. Hier geniet u van een avondvullende show met een smakelijk 3-gangen diner, heerlijke wijnen en fantastische optredens. Tijdens het diner wordt u vermaakt met.
Dinnershow Enjoy.nl.
Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Van een show met Hollandse feestklassiekers. Avondje top entertainment. Al vanaf 2 personen te boeken. Vanaf 5490, p.p. Travestieten Show Diner leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam.
Dè Dinnershow Brooklyn Nights Geniet van een muzikaal culinair spektakel. Brooklyn nights.
Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van volop show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten. Brooklyn Nights staat garant voor een afwisselende avond uit met een uitstekend 4 gangen diner en onvervalst entertainment.
HUMOR DINER De Vrienden Live.
Wat houdt Humor Diner in? Humor Diner is een unieke muzikale show met veel interactie, onder begeleiding van een pianist. Humor Diner is zo afwisselend dat het niet in een paar woorden is te vangen. Een scheutje van dit, een scheutje van dat. Alle ingrediënten voor de schaterlach zijn aanwezig. Humor Diner is geschikt voor alle leeftijden. Veelvuldig geboekt door organisatoren van vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeestjes en school/familiereünies.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
HOME Dreamfactory Dinnershow in Culemborg.
De dinnershow is inclusief een 3-gangen diner. Aan tafel wordt het voorgerecht geserveerd. Aanvullend staat er een warm en koud buffet voor u klaar. Kies uit een variatie aan warme en koude gerechten. Uiteraard kunnen we rekening houden met speciale dieetwensen.

Contacteer ons

Op zoek naar diner en show?