diner en show

Dinnershows De Avenue.
Dinnershow Enjoy.nl.
Travestieten Show Diner leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam. Prijs / kwaliteit: 8. Eten / drinken: 8." classtrip_rate_avgErg" leuk 8.6. In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, kunt u van een heerlijk avondje uit genieten in ons theaterrestaurant.
Groepsdinnershow? Borrelboot en Utrechts Magical Cabaret Diner!
We hebben onze magiër plechtig laten beloven dat hij uw diner met rust laat. U kunt dus zonder trucs genieten van een heerlijk driegangendiner. Vond u die show voor de groep maar flauwekul en denkt u te weten hoe het zit?
Tasty Comedy.
VIP 2 Persoons tafels. Nationale en internationale comedians. De ticketprijs is per persoon. Inclusief show en 4-gangen diner, excl. drankjes en boekingskosten 350. Een heerlijke tweepersoonstafel voor jullie en dat ook nog eens op één van de beste plekken in ons restaurant.
Diner Gameshow.
Duur van de show bedraagt ongeveer 2 en half uur. Diner Gameshow online reserveren. Reserveer de Diner Gameshow direct online. U ontvangt na reservering van ons een bevestiging zodra uw reservering definitief is. Klik hier om te reserveren. Een vrolijke, gezellige en spannende spelshow waarbij er een perfecte afstemming is tussen de spelshow en de verschillende gangen.
Leuke show, gecombineerd met redelijk diner Reizigersbeoordelingen Studio 21 dinnershow Pandora TripAdvisor.
4 november 2016 beoordeeld. Leuke show, gecombineerd met redelijk diner. Op zich is dinershow Pandora een leuk concept. De shows zijn onderhoudend en afwisselend. Goede zang en dans. Het driegangenmenu is goed, maar zeker niet van een hoogstaand niveau. Met een groep is het de gezelligheid onder elkaar die de avond tot een succes maakt.
Rob Emiel Magic Cabaret theater Diner.
Een geweldige avond beleefd bij het Magic Cabaret Theater Diner. In de watten gelegd door Sterrenbosch en verwonderd door jullie optredens, doorspekt met humor. Ed en Marianne gasten. Jullie show, vol energie, vingervlugheid, humor en dynamiek, was een bijzondere aanvulling op een heerlijk diner.
Groepsdinnershow? Borrelboot Magical Cabaret AmsterdamseUitjes.nl.
Als enige in Nederland combineert uw magiër cabaret en uptempo magie tot een wervelende show. Tussen de gangen van uw diner door wordt u getrakteerd op verwondering en humor. Hoe uw avond eruit gaat zien bepaalt u zelf, want onze magiër laat zich inspireren door de interactie met uw groep.

Contacteer ons

Resultaten voor diner en show