diner met show

HUMOR DINER De Vrienden Live.
Zin in een avondje lol met vrienden, collegas of familie? Voor slechts 2750, euro per persoon een lachertje in feite kun je aanschuiven bij het Humor Diner. Wat houdt Humor Diner in? Humor Diner is een unieke muzikale show met veel interactie, onder begeleiding van een pianist.
Dinnershow Enjoy.nl.
Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Van een show met Hollandse feestklassiekers. Avondje top entertainment. Al vanaf 2 personen te boeken. Vanaf 5490, p.p. Travestieten Show Diner leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam.
Dinner in Motion Hét meest bijzondere restaurant van Nederland!
Aan een lange tafel ga je samen met 38 gasten op culinaire reis en krijg je een heerlijk 7-gangen-diner geserveerd. Dinner in Motion is zowel voor groepen als met zn tweeën een perfect avondje uit. Ook al zit je aan één lange tafel, je zit altijd naast of tegenover degene met wie je samen bent.
HOME Dreamfactory Dinnershow in Culemborg.
De dinnershow is inclusief een 3-gangen diner. Aan tafel wordt het voorgerecht geserveerd. Aanvullend staat er een warm en koud buffet voor u klaar. Kies uit een variatie aan warme en koude gerechten. Uiteraard kunnen we rekening houden met speciale dieetwensen.
Dinnershows en themadiners voor groepen Puur Amsterdam.
In het hartje van Amsterdam, tussen de Jordaan en de rosse buurt, vindt u een bijzonder theater. Hier geniet u van een avondvullende show met een smakelijk 3-gangen diner, heerlijke wijnen en fantastische optredens. Tijdens het diner wordt u vermaakt met.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
Diner show Monsterevents.
18.30 uur Ontvangst in de theaterzaal optioneel met een glaasje bubbels. 19.00 uur Aanvang Diner show de" Belevenis." 23.30 uur Einde Diner show de" Belevenis." U kunt dit uitje al boeken vanaf 10 personen, maar ook voor een grote groep.
Dè Dinnershow Brooklyn Nights Geniet van een muzikaal culinair spektakel. Brooklyn nights.
Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van volop show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten. Brooklyn Nights staat garant voor een afwisselende avond uit met een uitstekend 4 gangen diner en onvervalst entertainment.

Contacteer ons

Resultaten voor diner met show