dinner show brooklyn nights

Brooklyn Nights, Aalsmeer Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Top avond uit, dinner experience compleet! In Studio's' Aalsmeer geweest bij Brooklyn nights, de dinner experience! Met recht een experience / dinner show op het gebied van diner, geweldig 4 gangen diner met continu entertainment in heel het restaurant, vervolgens een geweldige show met zang oa LA the Voices en Stanley.
Dinnershow Brooklyn Nights Wentink Forno Partners.
Na deze spetterende theatershow begint aansluitend de afterparty in verschillende locaties met eveneens live muziek, dans en de mogelijkheid kennis te maken met de artiesten. Rond middernacht wordt de Dinner Experience afgesloten met de Uitzwaai Finale in de foyer. Brooklyn Nights is toegankelijk voor iedereen, maar ook is het mogelijk deze avond uit persoonlijk te maken. Uw avond krijgt een bijzonder tintje wanneer u uw gasten voorafgaand aan de avond ontvangt in een aparte sfeervolle ruimte of desgewenst in het theater. Frank Wentink, Marc Forno en hun bekwame medewerkers willen u geheel vrijblijvend terzijde staan met het invullen van een dergelijk maatwerk concept. Neem contact met ons op. Klik hier voor meer informatie. Van Cleeffkade 15. 1431 BA Aalsmeer. 31 0 297 75 36 91. Boek uw artiesten bij ons. LA The Voices boeken of inhuren. Roy van den Akker. Stanley Burleson boeken of inhuren. Dinnershow Brooklyn Nights. Wij creëren unieke artistieke concepten op maat voor uw zakelijke of privé evenementen. Wilt u een buitengewone opening van uw congres? Een bijzondere productlancering? Een speciale modeshow? Één element of een hele show?
Redactie TIP: Beleef de Dinnershow Brooklyn Nights in Aalsmeer Recreatief.nl.
Redactie TIP: Beleef de Dinnershow Brooklyn Nights in Aalsmeer. 04 sep 2018. aalsmeer, avondje uit, brooklyn nights, dinershow, dinnershow, home, show en diner, uitgelicht. Beleef de Dinnershow Brooklyn Nights in Aalsmeer. Studios Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights!
Dinnershow Aalsmeer DagjeWeg.NL.
De complete dinnershow Brooklyn Nights kost 7950, per persoon. Genoemd parkeertarief geldt van maandag tot en met vrijdag per 60 minuten. Het dagtarief is 5. Kinderfeestje: arrangementen vanaf 1250, per persoon. Toegankelijk voor mindervaliden: Onbekend. Van Cleeffkade 15 1431 BA Aalsmeer. Gemeente Aalsmeer, Groene-Hart, Noord-Holland. boek hotel Aalsmeer. In de regio. Wat te doen in Aalsmeer? Wat te doen in Noord-Holland provincie? Show Aalsmeer 1.
Dinnershow Brooklyn Nights Marion reizen.
Dinnershow Brooklyn Nights. Wederom biedt dé meest spraakmakende producent van de dinnershow, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een show die zijn weerga niet kent.
Stanley Burleson in dinnershow Brooklyn Nights.
Zij worden begeleid door het achtkoppige orkest en zestien dansers. Marc Forno tekent voor de choreografie en de kostuums van Brooklyn Nights. Wentink, grondlegger van de dinnershows in Nederland, werd onlangs door Studios Aalsmeer benaderd om een nieuwe show te produceren.
Dinnershow Brooklyn Nights, Eventim TeamUitstapje voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of Uitje door heel Nederland!
Neem plaats in het imposante decor van de Big Apple en geniet van een fantastische 4-gangen dinnershow! Bij Brooklyn Nights beleef je een complete avond uit met je collegas! De fantastische cast met o.a. LA The Voices, Stanley Burleson en professionele showballetdansers onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno nemen je mee door de rijke geschiedenis van New York. Dit, gecombineerd met de livemuziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgt voor een onvergetelijke avond. De avond wordt afgesloten met een feestelijke afterparty met de artiesten van de show.
Brooklyn Nights.
Tot 22% korting. Brooklyn Nights is dé dinner experience in de studio's' Aalsmeer. Geniet van waanzinnige zang en dans, muzikaal omlijst door het live orkest. Na afloop is er een afterparty. 1/6 Brooklyn Nights. 2/6 Brooklyn Nights. 3/6 Brooklyn Nights.

Contacteer ons

Op zoek naar dinner show brooklyn nights?