dinner show brooklyn nights

Brooklyn Nights, Aalsmeer Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Brooklyn nights is een uitstekend georganiseerde Frank Wentink natuurlijk georganiseerde dinner show, die weinig te wensen overlaat. Het 4 gangen diner is van goede kwaliteit en wordt strak uitgeserveerd door een grote brigade en de daarbij geserveerde wijnen zijn van een prima niveau en worden.
Brooklyn Nights Studios AalsmeerStudio's' Aalsmeer.
De cast van Brooklyn Nights bestaat uit onder meer Sophia Wezer, Brian B, LA The Voices, het professionele showballet onder leiding van Marc Forno en geregeld gastartiest Stanley Burleson. 18.00 uur Ontvangst met aperitief en amuses. 18.45 uur 4-gangen dinnershow in de Big Apple. 21.30 uur Show in het Broadway Theater.
Brooklyn Nights bij Eventim.nl Dé online ticketshop.
zo: 1000: 1600: uur. De Dinner Experience Brooklyn Nights staat garant voor een afwisselende avond uit met een uitstekend 4 gangen diner en onvervalst top entertainment. Beleef Brooklyn Nights op de manier die past bij u en uw gezelschap. Theater Only 4425, per persoon Met het Theater Only arrangement geniet u van het spectaculaire theater gedeelte van de show en de afterparty met de artiesten.
Dè Dinnershow Brooklyn Nights Geniet van een muzikaal culinair spektakel. Brooklyn nights.
De Dinner Experience. Wentink Forno Partners presenteert in samenwerking met Meinders Catering in Studio's' Aalsmeer: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van volop show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.
Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer Spectaculaire Dinnershow!
Wederom brengt Nederlands meest spraakmakende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show.
Dinnershow Studios AalsmeerStudio's' Aalsmeer.
Christmas carol dinner. Over Studios Aalsmeer. Evenementen, bedrijfsruimte en vergaderzalen. Een gezellige avond uit in Aalsmeer. Live vanuit TV Studio's' Aalsmeer. 0297 753 600. Beleef met uw collegas een wervelende avond vol top-entertainment. Brooklyn Nights neemt u mee naar s wereld meest inspirerende smeltkroes van culturen en muziekstijlen, the Big Apple.

Contacteer ons

Meer resultaten voor dinner show brooklyn nights