dinnershow pandora hilversum

Dinnershow Pandora.
Dinnershow Pandora zit erop! Samen met 110.000 gasten hebben we maar liefst 151 keer een fantastische show beleefd. Met het hele team hebben we 35, jaar genoten van iedere show! Namens het hele team aan alle gasten die zijn geweest: bedankt voor jullie energie!
Dinnershow Pandora Arriva Touring.
Laat u en uw gasten verrassen tijdens deze complete avond uit inclusief show, diner, drankjes en afterparty. Dinnershow Pandora vindt plaats in Studio21, op het Mediapark Hilversum. Speciaal voor de dinnershow heeft Studio21 een intensieve verbouwing ondergaan. De vernieuwde studio is een volledig geavanceerde en uitgeruste evenementenlocatie, met de modernste technische infrastructuur.
Nieuws Michelle Splietelhof schittert in de nieuwe Dinnershow in Studio21 Audities.nl.
De eerste show is te zien op 12 september in Studio21 te Hilversum. Dinnershow Pandora is een complete avond uit vol herkenbare muziek in verrassende bewerkingen, uitgevoerd door solisten, dansers en varit acts. Michelle Splietelhof is in haar rol als Miss Pandora tevens host van de avond.
Geweldige avond bij Dinershow Pandora dank postcodeloterijshow Monique Johannes Pijnacker Hordijk.
In Utrecht hebben we de middag doorgebracht met Ilja, Michel en Nienke. Einde van de middag namen we Nienke mee en vertrokken nar Hilversum. Het is tijd voor de Dinershow Pandora. Het wordt heerlijk eten, geweldige muziek en erg gezellig.
Dinnershow Pandora voor het complete avondje uit VVV Hilversum.
1211 EX Hilversum. Terug naar hoofdmenu. Zien, Doen en Beleven. Eten en Drinken. Dinnershow Pandora in Studio 21. Een uitje met familie of vrienden. Dat heb je af en toe gewoon nodig! Dinnershow Pandora biedt dé complete avond uit: een uitgebreid diner, een spetterende show vol waanzinnige acts én een afterparty.
Dinnershow Pandora @DS_Pandora Twitter.
Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. Dinnershow Pandora heeft geretweet. Tommie Christiaan @ TommieChris 21 okt. Wat een mooie avond was het! premiere pandoradinnershow studio21 hilversum @ DS_Pandora @ msplietelhof pic.twitter.com/vqs4QiyY2b. 0 antwoorden 1 retweet 5 vind-ik-leuks.
Dans als kers op de taart in Dinnershow Pandora Dans Magazine.
Haar naam betekent schenkster van alle gaven. En dat is precies wat Miss Pandora, gespeeld door Michelle Splieterhof, doet tijdens Dinnershow Pandora: het publiek gaven schenken in de vorm van dans, muziek en heerlijk eten. Zondag 18 oktober vond de feestelijke galapremière van Dinnershow Pandora plaats in Hilversum.
Catering voor dinnershow Pandora in Studio 21 Oseven.
Tickets voor de Dinnershow Pandora zijn al verkrijgbaar vanaf 8250., Beleef deze ultieme avond zelf met je vrienden, familie of collegas. Dinnershow Pandora: verwacht het onverwachte! Voor meer informatie, klik hier voor de site van Pandora. Parkstad Limburg Stadion. Joop van den Endeplein 7. 1217 WJ Hilversum.

Contacteer ons

Zoeken naar dinnershow pandora hilversum