dinnershow pandora prijzen

Najaarsmenu Dinnershow Pandora.
Deze cookies worden gebruikt om content te personaliseren, voor marketingdoeleinden, om social media functies aan te bieden en het bezoek op deze website te analyseren. Deze gegevens worden gedeeld met onze partners, die deze gegevens kunnen combineren met andere persoonsgegevens die ze hebben verzameld.
Dinnershow Pandora Startpagina Facebook.
Je hebt nog precies 12 uur de tijd om de allerlaatste tickets voor Dinnershow Pandora te bestellen voordat de hele show ermee stopt! Bestel snel je tickets hier https//www.dinnershow.nl/tickets/.: Heb je altijd al eens naar Dinnershow Pandora gewild én HANS KLOK zien optreden?
Reisaanbod.
Vanaf 12 september 2015 presenteert RTL Live Entertainment haar nieuwste show; Dinnershow Pandora. Het is de achtste show sinds de start van de Dinnershow in 1994, met succesvolle voorgangers als; Fantasy World Dinnershow, Dinershow 2000, Dinnershow of the Centuries, Barcelona, Novomundo, DreamsLive en recent Dinnershow 21 On Air.
Dinnershow Pandora Tickets kopen en verkopen TicketSwap.
Zondag 8 november 2015 Studio 21, Hilversum, Nederland. TicketSwap is een marktplaats met eerlijke prijzen die niet boven aankoopprijs liggen. Dit evenement is al geweest. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om tickets te kopen of verkopen. Misschien zijn deze evenementen nog interessant voor je.:
Dinnershow Pandora Hilversum DagjeWeg.NL.
Dinnershow Pandora in Hilversum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen. Prijsinformatie is indicatief en per persoon. Let op: prijzen zijn altijd prijzen vanaf, vrijblijvend en onder voorbehoud. De genoemde prijs geldt voor de vierde rang.
Nieuwe dinnershow Pandora maakt cast bekend.
Dinnershow Pandora is een complete avond uit vol herkenbare muziek in verrassende bewerkingen, uitgevoerd door solisten, dansers en variété acts. Michelle Splietelhof is in haar rol als Miss Pandora tevens host van de avond. Michelle Splietelhof: Ik ben erg blij met mijn rol als leading lady in Dinnershow Pandora.
Dinnershow Prijzen.
Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden berekenen wij de administratiekosten niet per persoon maar per factuur. U betaalt dus onafhankelijk van het aantal personen 750, per boeking. Vanaf 4 personen of meer heeft u altijd een eigen tafel. Reserveert u voor 2 personen dan deelt u tijdens de showavond een tafel met andere gasten. Studio Gala presenteert De nieuwe Dinnershow Fantastique.
Dinnershow Pandora Arriva Touring.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. De Dinnershow Pandora is een prikkelend avontuur vol passie, verleiding en spanning waarin betoverende klanken en breekbare schoonheid strijden om uw aandacht. Genietend van een heerlijk diner serveert de oogverblindende Miss Pandora samen met twintig zangers, dansers en artiesten, u een avond vol top entertainment.

Contacteer ons

Zoeken naar dinnershow pandora prijzen