the dinner show

Dinnershow Pandora Bookx.nl.
Om bookx.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Van Eeghenstraat 86 sous, 1071 GK Amsterdam. 020 67 57 474. Annie MG Schmidt: Was getekend. Soldaat van oranje. Soof de musical. The Addams Family. Amsterdam Summer Events. Canal Dinner Cruise.
Studio 21 dinnershow Pandora Hilversum 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Van begin tot eind prima verzorgd. Onthaal met een drankje, tafels voor 10 personen, keurig van tevoren aangegeven welke tafel voor ons gereserveerd was. Uitstekende show, waarbij de presentatie door Gaston iets overdreven was, maar ja zo is Gaston. Datum van activiteit: april 2018.
Dinnershow Spektakel met muziek, zang en diner Brooklyn nights.
Vol met entertainment, heerlijk eten en een bijzondere afterparty. Bij Brooklyn Nights is de dinnershow een ware Dinner Experience! Het begint allemaal met een feestelijk ontvangst vanaf 18.00 uur, compleet met aperitief. Daarna geniet u van een heerlijk 4-gangen diner. Overgoten met een muzikaal sausje door Stanley Burleson en maar liefst 16 dansers. Aansluitend ervaart u een Brooklyn Show met LA The Voices en andere top-artiesten.
Dinnershow Pandora.
Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty! Tickets Losse tickets tot 9 personen Bekijk alle prijzen.
Dinnershow Fantastique.
Door de combinatie van de perfecte show, het Gala diner en de persoonlijke service van onze medewerkers voelen u en uw gasten zich op deze avond zelf een ster. Bij Studio Gala zorgen wij ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.
HOME Dreamfactory Dinnershow in Culemborg.
Onze solisten brengen u samen met het Dreamfactory Dancers terug naar de rock n roll van de jaren 50, de Motown van de jaren 60 en laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren 70 en 80! Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken.

Contacteer ons

Meer resultaten voor the dinner show