aanbieding dinnershow

Final Deals Dinnershow voor 2 pers. incl. 4 gangendiner top-entertainment!
Wanneer je bij een opvoering van een show zo uitvoerig applaudisseert dat de voering van je jasje losschiet, weet je dat het een geweldige uitvoering was. Voer je maag en je ziel met een dinnershow bij De Avenue. Humor, zang, dans en cabaret.
Dinnershow tips.
Beleef een fantastische avond met familie, vrienden of collega's' in het theater in Breda. VANAF 5490, Glamour en Glitter en een TOP Cast met de dinnershow Vivencia. Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van maar liefst 8 personen.
Dinnershow Enjoy.nl.
Zin in een avondje uit met z'n' tweetjes, familie of vrienden? Op zaterdag 19 januari 2019 kunt u een spectaculaire dinnershow beleven met de Tribute. Warm en Koud buffet. Vanaf 144, p.p.p.n. Dinnershow Groeten uit Holland in het theater in Breda.
Met korting naar Brooklyn Nights.
Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen.
Dinnershow Prijzen.
Tijdsduur 45, uur 1930: t/m 2400.: Al onze prijzen zijn incl. Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432. Wilt u uw bezoek aan de Dinnershow combineren met een hotelovernachting. Wij hebben exclusieve prijsafspraken voor u gemaakt.
Tickets Dinnershow Pandora.
met Paylogic via 0900 9000 500 45 ct p/m. Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty!
Met 20% korting naar de Dinnershow 21 On Air.
Afhankelijk van het aantal te vervoeren personen, maken wij graag een scherpe aanbieding voor uw vervoer naar de Dinnershow. Uiteraard is het ook mogelijk met eigen vervoer naar de Dinnershow te gaan. Wilt u op een andere datum deze dinnershow bezoeken?
Vind dinnershow op Marktplaats.nl.
DinnerShow 2000 diverse artiesten 18 nrs cd 2000 ZGAN. Dinnershow 2000 diverse artiesten 18 nrs cd 2000 zgan wentink events presenteert in studio 21 dinnershow 2000 lead vocals: alma nieto, petra berger, ingrid simons, cindy oudshoorn, franklin brown, alberto ter doest, arno kolebrander, enrico grinzano, rob van de meeberg label: red bullet cataloge: rn 66.180.

Contacteer ons

Zoeken naar aanbieding dinnershow