kaarten dinnershow

Dinnershow Prijzen.
Tijdsduur 45, uur 1930: t/m 2400.: Al onze prijzen zijn incl. Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432. Wilt u uw bezoek aan de Dinnershow combineren met een hotelovernachting. Wij hebben exclusieve prijsafspraken voor u gemaakt.
Studio 21 dinnershow Pandora Hilversum 2018 ALLES wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
1 april 2018 beoordeeld. Kaarten gewonnen via de Postcodeloterij, voor de dinnershow. Ruime parkeerplaats, die nu gratis was door de kaarten die we gewonnen hadden. Garderobe en informatiebalie in de foyer, waar de uitrij kaarten voor de parkeerruimte op te halen waren.
Dinnershow Pandora Tickets kopen en verkopen TicketSwap.
July 16, 2018 1108.: Prima en betrouwbare verkoop site, zeker aan te bevelen! July 16, 2018 1053.: Prima eerste ervaring. Kaarten werden gelijk na betaling gemaild. Volgende keer weer. July 16, 2018 1023.: ik heb veilig 4 kaarten kunnen kopen.
Dinnershow Pandora bij Eventim.nl Dé online ticketshop.
Dinnershow Pandora is een prikkelend avontuur vol passie, verleiding en spanning waarin betoverende klanken en breekbare schoonheid strijden om je aandacht. Genietend van een heerlijk diner serveert de oogverblindende Miss Pandora samen met twintig zangers, dansers en artiesten, je een avond vol top entertainment.
Tafels Dinnershow Pandora.
Het 3-sterrenhotel, gelegen in een prachtige Gooische villa, ligt op slechts 1km afstand van Studio21 en is zowel te voet als per auto goed bereikbaar. Dit speciale tarief is alleen te boeken via Paylogic op de ticketpagina van Dinnershow Pandora of, in het geval van groepen, via Bookx.
VRAGEN Dinnershow Pandora.
Hoofdgerecht: kipschnitzel met friet en appelmoes. Dessert: keuze uit diverse ijsjes op een stokje. Is Dinnershow Pandora ook geschikt voor kinderen? Dinnershow Pandora is geschikt voor jong en oud, echter adviseren wij om de Dinnershow te bezoeken met kinderen vanaf 8 jaar.
Dinnershow Pandora Bookx.nl.
Beleef Dinnershow Pandora en geniet van een 3 of 4-gangendiner inclusief drankjes. Geniet hierna van de spetterende afterparty waarbij een DJ en de cast feestelijke nummers ten gehore zullen brengen! Beleef deze avond met vrienden, familie, collegas of zakelijke relaties.
Tickets Dinnershow Pandora.
met Paylogic via 0900 9000 500 45 ct p/m. Welkom bij Dinnershow Pandora. Geniet van een complete avond uit met een 3 of 4-gangendiner inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, een spectaculaire show en sluit af met een afterparty!

Contacteer ons

Meer resultaten voor kaarten dinnershow